Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

DEVA Partisi Van’da seçim startı verdi

21 Şubat 2024
DEVA Partisi Van’da seçim startı verdi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı, seçim startı verdi. 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında bir araya gelen Deva Partisi Van adayları, seçim startı vererek sahaya indi.

 Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı, seçim startı verdi. 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında bir araya gelen Deva Partisi Van adayları, seçim startı vererek sahaya indi.Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven başkanlığında, bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları ve SKM başkanları 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında yol haritasını belirledi. Önemli kararların alındığı toplantıda, yol haritası hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, bu süreçte yapılacak çalışmalar hakkında görev dağılımları yapıldı. 


Tüm ilçe belediye başkanlarına başarılar dileyen Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, seçim gününe kadar durmadan çalışacaklarını ifade etti. Van’da çok iyi sonuçlar elde edeceklerini belirten Başkan İrven, Van’ı yönetmeye talip olduklarını söyledi. Önemli kararların alındığı toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, “Yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları ve SKM başkanlarımızla bir araya gelerek 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında yol haritamızı belirledik. Rabim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Bugün itibariyle sahaya inerek seçim startımızı verdik. İlçe belediye başkan adaylarımızın yanı sıra, teşkilatımızla birlikte sahada yoğun bir şekilde çalışarak, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Liyakatli kadrolarla bu kentin yönetimine talibiz. Bu işin üstesinden en iyi şekilde geleceğimize inanıyoruz. Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Ehil insanlarla Van’da gerçek belediyecilik yapacağımıza inancımız tamdır. Yaptığımız toplantıda seçim ofisinin açılması, seçim araçlarının giydirilmesi gibi önemli kararlar alındı. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri ve ekibimizi muvaffak etsin” ifadelerini kullandı.





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.