Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

"Van Kurtarma Ekipleri İliç'te Çalışmalara Destek Veriyor"

20 Şubat 2024
"Van Kurtarma Ekipleri İliç'te Çalışmalara Destek Veriyor"

"Erzincan'daki maden ocağındaki toprak kaymasıyla sarsılan İliç'e destek için Van'dan gelen kurtarma ekipleri, olay yerindeki çalışmalara tam destek veriyor.

"Erzincan'daki maden ocağındaki toprak kaymasıyla sarsılan İliç'e destek için Van'dan gelen kurtarma ekipleri, olay yerindeki çalışmalara tam destek veriyor. Emniyet güçleri ve takviye personel, vatandaşların güvenliği için gece gündüz demeden görev başında."


İliç ilçesindeki bir maden ocağında toprak kayması meydana geldi. Olayın ardından Van'dan arama kurtarma ekipleri de destek için gönderildi. Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, emniyet ekiplerinin olay yerinde çalışmalara tam destek verdiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar, ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da olay yerine giderek devletin bütün imkanlarının seferber edildiğini belirttiler. Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde geniş çaplı güvenlik tedbirleri alındı ve birçok ilin polis ekipleri gönderildi. Toplamda 2 bin 151 personel, 310 ekip alan ve çevresinde görevlendirildi. Ayrıca Ankara, Bingöl, Elazığ, Erzurum, Malatya, Muş, Sivas, Tunceli, Van illerinden 211 personel takviye olarak gönderildi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve diğer yetkililer, çalışmalara destek veren illere teşekkür etti.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.