Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Özgür Özel'den DEM Parti ile ittifak açıklaması

15 Şubat 2024
Özgür Özel'den DEM Parti ile ittifak açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Tüm Türkiye’de iddialıyız. Çok sürprizler olacak" dedi.

CHP lideri Özgür Özel, partisinin genel merkezinde bir grup gazeteci ile bir araya geldi ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.


Özel, aday açıklamalarından sonra partisinde yaşanan tartışmalara ilişkin "Aday olamayan her arkadaş istifa ederse ortada parti kalmaz. Adaylar belli olduktan sonra CHP’de sorun kalmıyor. Bursa’yı alacağız. Balıkesir, Manisa ve Denizli’de de çok iddialıyız. Çok sürprizler olacak. Yüzyılın sürprizini de Malatya’da yapacağız" dedi.En rahat olduğum iki il İstanbul ve Ankara"


Özel, "En rahat olduğum iki il Ankara ve İstanbul. Partinin oyunun çok üzerinde bir kabul oranları var. Sıkı çalışıyorlar" dedi.


Özel, Kılıçdaroğlu’nu destekleyenlerin tasfiye edildiği yönündeki iddialara şu yanıtı verdi:


Kılıçdaroğlu’nu destekleyenlerin tasfiye edildiği hayatımda duyduğum en büyük yalan. Ahmet Akın, bir numaralı kurmayıydı. Bursa adayımız da öyle, bana karşı çok sertti. İlk onları açıkladık. Zeydan Karalar ve Vahap Seçer, bir oy alamadık. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kadar Kemal Bey’i gönülden destekleyen yoktu. 249 başkanımızdan 220’si aday oldu.  Dem Parti ile görüşmelere ilişkin açıklama


DEM Parti görüşmelerine dair de “Bölgede DEM seçmeni yoğunluğu varsa, onların da oy vereceği aday belirlenebilir" dedik. Görüştüğümüzü söylüyoruz. Özel konuşmasının devamında özetle şunları söyledi:


-Asıl bunu gizleyenler, kapalı kapılar ardında yasak ilişki muamelesi yapanlar seçmene saygısız… Bizim yaptığımız mı onların yaptığı mı DEM’lenmek…


-Bizim ki cesaret ister onların ki korkakça… DEM, başka bir partinin adayını uygun görüp aday çıkarmazsa kent uzlaşısı olmuş demektir.


- Türkiye ittifakının tam zamanı, ittifak kuruluyor. Siyasi partilerle değil seçmenle sahada kurulan bir ittifak. Parti yönetimlerinin fikri değişti ama seçmen değişti mi göreceğiz. Seçmen İstanbul’un üzerinde helikopterle arsa beğenilsin mi beğenmesin mi kararı verecek.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.