Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Gelecek Partisi Gevaş 1. Olağan Kongresini büyük bir katılımla gerçekleştirdi

20 Mart 2021
Gelecek Partisi Gevaş 1. Olağan Kongresini büyük bir katılımla gerçekleştirdi

Van haber _ Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı Gevaş İlçe Başkanlığı kongresini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

Van haber _ Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı Gevaş İlçe Başkanlığı kongresini gerçekleştirdi.


Gelecek Partisi Gevaş ilçesinde bulunan Vizontele sinema salonunda Pandemi kurallarına riayet edilerek, ağırlıklı teşkilat mensuplarının yanı sıra çok sayıda Siyasi Parti temsilcileri, STK Başkanları, Kanaat önderleri ve muhtarların katılım sağladığı kongrede ilçe başkanlığına Bekir Şahin Güllü seçildi.


Kongreye Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Telekonferans sistemiyle katıldı. Salondaki teşkilat mensupları ve delegelerin büyük coşkusu ve SEROK AHMET tezahüratları ile karşılanan Genel Başkan Davutoğlu ‘’Gönül isterdi ki bu salondaki coşku ve heyecanı sizlerle birlikte yaşayabilseydim. Başbakanlığım döneminde Van’a ve Gevaş’a özel muhabbetimin olduğunu her ortamda belirtmişimdir.


’’ ifadelerini kullanarak, İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve Gevaş İlçe Başkanı Bekir Şahin Güllü’yü tebrik etti ve salondaki tüm katılımcıları selamladı.

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık yaptığı açıklamada; “Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı olarak toplam ’da 13 ilçemizin, 8. İlçe kongresini bugün Gevaş’ta büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleştirdik. Sabah saat 10:00 ‘da büyük bir konvoy eşliğinde Van’dan Gevaş İlçemize hareket ettik. 


İlk Olarak bundan böyle yalnızca halkın sorunlarının dinlenildiği ve çözüm odaklı hizmetin yanı sıra kardeşliğin ve muhabbettin konuşulacağı ve Gevaş halkına hizmet verecek olan Gelecek Partisi İlçe binasının açılışını yaptıktan sonra kongre salonuna geçtik’’ dedi.


Başkan Karabıyık; Ülkemizin tamda ihtiyacının olduğu dönemde kurulan Gelecek Partisi, ülke genelinde 450 den fazla ilçede ve 71 ilde gerçekleştirdiği il kongrelerinden sonra Ankara’da büyük kongresini gerçekleştirmiş olup ister baskın seçim, ister erken seçim veya zamanında yapılacak olan seçimlere hazır olduğunu ve ilk seçimde seçim pusulasında yer alacağını ifade ederek Gevaş İlçe Başkanı Bekir Şahin Güllü  ve yönetimini tebrik ediyorum dedi.


Kongrede söz alan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Fevzi Donat ise; Ülkemizin her şeyden önce güçlü bir demokrasiye ihtiyacının olduğunu, özellikle son günlerde parti kapatma ve seçilen milletvekillerinin düşürülmesi ile ilgili kaygılarını dile getirdi. 

Ülke ekonomisinin de dibe vurduğunu ifade eden Donat insanların en büyük sıkıntısının geçim derdi olduğunu belirtti.


Gelecek Partisi Gevaş ilçe Başkanlığına seçilen Bekir Şahin Güllü ise Kongreye katılım sağlayan delege ve tüm misafirlere teşekkürlerini iletti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.