Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Başkale'de Lokman Ertuş rüzgarı

10 Şubat 2024
Başkale'de Lokman Ertuş rüzgarı

AK Parti Van İl Başkanlığı geçtiğimiz günlerde düzenlenen toplantıda 13 İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı.

Gerçekleşen aday tanıtım toplantısında en dikkat çekici isim Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş oldu.

 

AK Parti Van İl Başkanlığı geçtiğimiz günlerde düzenlenen toplantıda 13 İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. Gerçekleşen aday tanıtım toplantısında en dikkat çekici isim Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş oldu.

İlçenin kırsal kesim olmasıyla beraber birçok sorun ve sıkıntıların olduğu kentte AK Parti uzun yıllardır seçim kazanamaz hale gelmişti. İlçede sivil bir iradenin olmamasının vermiş olduğu dezavantajları yüzünden kentin tarım, hayvancılık, ekonomi gibi alanlarda gerilemesine sebep olmuştu.


“BAŞKALE’DE MAKUS TARİH SON BULUYOR”


31 Mart yerel seçim kapsamında AK Parti Genel Merkezi özellikle Başkale için ince eleyip sık dokudu.  Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük aşiretlerinden olan İlçe nüfusunun yüzde 80’ne hitap eden, Ertoşi Aşireti’ne bağlı Şerefhan aşiretine mensup İş insanı Lokman Ertuş’un aday gösterilmesine tüm Başkaleliler tarafından büyük sevinçle karşılandı. Şimdiden herkesin umudu olmayı başaran Ertuş, seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.


“İLÇEDE BAYRAM HAVASI ESTİ”


Şerefhan Aşireti’nin saygın lideri İskender Ertuş’un oğlu, Lokman Ertuş, Belediye Başkan Adaylığı sonrası ilçe sakinleri tarafında tüm cadde ve sokakları afişlerle donattılar. Son derece ileri görüşlülüğü ile herkese ayna olan Ertuş, tüm sorunları bilgi, birikim ve tecrübesiyle rahatlıkla çözebileceği konuşuluyor.


Vanhaber - Van haberleri  - Vansokakhaber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.