Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

İpekyolu'nda Miraç Kandili ve Deprem Şehitleri İçin Dualar

06 Şubat 2024
İpekyolu'nda Miraç Kandili ve Deprem Şehitleri İçin Dualar

İpekyolu Belediyesi, Miraç Kandili ve 6 Şubat Depremi'nin yıldönümü vesilesiyle düzenlediği etkinlikte, deprem şehitleri ve Miraç Kandili'nde hayatını kaybedenler için duaların yapıldığı anlamlı bir program gerçekleştirdi.

İpekyolu Belediyesi, Miraç Kandili ve geçtiğimiz yıl yaşanan 6 Şubat Depremi'nin yıldönümü vesilesiyle anlamlı bir program düzenledi. Bostaniçi TOKİ Toplum Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edildi.


Programda, Hafız İsa Çakar tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunarak deprem şehitleri için dualar edildi. Geçen yıl Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremlerde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş, birçoğu da yaralanmıştı. Bu acı olayın yıldönümünde İpekyolu'nda hayatını kaybedenler için dualar edilerek anıları yaşatıldı.


Din Hizmetleri Uzmanı Süheyla Türk, katılımcılara miracın önemini vurgulayarak duygusal bir atmosfer oluşturdu. Program kapsamında ayrıca deprem şehitleri ve Gazze'deki Müslümanlar için dua edildi.


Etkinliğin sonunda, katılımcılara kandil dolayısıyla ikramlar sunuldu. Programa katılanlar, birlikte geçirilen anlamlı ve dualı bir akşamın ardından bir araya gelmenin huzurunu yaşadılar.



Vanhaber  -  Vanhaberleri  - vansokakhaber 





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.