Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van Valiliği'nden uyarı!

05 Şubat 2024
Van Valiliği'nden uyarı!

Van’da dün gece itibarıyla etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İki ilçede okullar tatil edilirken Valilikten Vanlılara önemli bir uyarı geldi.

Van’da etkili olan kar yağışı yarın itibarıyla yerini kuvvetli rüzgara bırakacak. Valilik bir açıklama yaparak kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.


Van Valiliği'nden yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi; "Yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Van’da rüzgarın güney batılı yönlerden (Lodos) kuvvetli şekilde esmesi beklenmektedir. Kuvvetli rüzgarın akşam saatlerine kadar ilimizde etkili olacağı tahmin edilmektedir. Kuvvetli rüzgarla birlikte kar savrulması ve sürüklenmesine bağlı olarak görüş mesafesinde azalma, soba zehirlenmesi, çığ tehlikesi, bölgenin yüksek rakımlı karayolu geçitlerinde (Karabet, Kurubaş, Güzeldere, Tendürek)  tipi nedeniyle ulaşımda akşama, Van gölünde deniz yolu ulaşımında aksama, gizli buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Vatandaşlarımıza saygıyla ve önemle duyurulur." 



Vanhaber - van haber -  vansokakhaber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.