Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da suçlular yakalanıyor... İçlerinde cinsel taciz suçlamasıda var

29 Ocak 2024
Van'da suçlular yakalanıyor... İçlerinde cinsel taciz suçlamasıda var

Van'da bir çok suçta kaydı olan suçlular yakalanarak cezaevine götürüldü..

Van İl Jandarma Komutanlığı, 22 - 28 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği faaliyetlerle önemli başarılara imza attı. Yapılan açıklamaya göre, bu süreçte toplam 1.478 devriye gerçekleştirilirken, 101.126 şahıs ve 98.106 araç kontrol edildi.


Yapılan kontroller sonucunda, gümrük kaçakçılığından 1, dolandırıcılıktan 5, hırsızlıktan 5, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan 3, diğer suçlardan 23 olmak üzere toplam 37 şüpheli yakalanarak adli makamlara teslim edildi. Bu şüphelilerden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Ayrıca, Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan operasyonlarda, Van İli genelinde kesinleşmiş hapis cezaları bulunan suçlular da yakalandı. Bunlar arasında, taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma suçundan 8 yıl 4 ay, çocuğun cinsel istismarı suçundan 3 yıl 9 ay, ve uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 3 yıl 15 ay 15 gün cezası bulunan şahıslar yer alıyor. Yakalanan bu suçlular da cezaevine teslim edildi.


Ayrıca, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, soğuk hava şartları nedeniyle sokak hayvanlarını besleme faaliyeti gerçekleştirdi. Bu önemli faaliyetlerin yanı sıra, Atlı Jandarma Takımı da Edremit İlçesi Köşk ve Dilkaya Mahalleleri ile At Çiftliği bölgesi ve sahil kesiminde atlı devriye faaliyeti gerçekleştirerek güvenliği sağladı.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.