Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürüne Atanan Ceylani'ye "Hayırlı Olsun" Ziyareti

23 Ocak 2024
Van Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürüne Atanan Ceylani'ye "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Van Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Muhlis Ceylan'iyi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Yusuf Tekin'in  tensipleriyle göreve gelmesiyle birlikte ilçe milli eğitim müdürlüklerinde değişikliğe gidildi. Yapılan atamalar doğrultusunda, Van'ın Tuşba İlçesi Milli Eğitim Müdürü M.Bakır Bedevioğlu, yerine Tuşba İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylan'i atandı.


Son Dakika ,Tarafsız VAN haberleri olarak Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylan'i ataması yerinde bir karar ve Sevindirirken, Eğitim üzerine bir çok konunun değerlendirmeye alındığı ziyarette Müdür Ceylan'i kurumlarında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgilendirmeler yaptı.


Ceylan'i;İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz misyon ve vizyon hedefleri, proje ve uygulamalarını öğrencilerimizin eğitim öğretim sürecinde bu anlamlı ve kıymetli vazifeyi sizlerin gayret ve desteği ile etkin, verimli bir şekilde icra etmek üzere üstün performans göstermiş olacağız. Ben bu atamanın ilçemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Ziyaret sonunda ,İlçe Milli Eğitim Müdürüne çalışmalarında kolaylıklar dileyerek hayırlı olsun temennilerini ilettikten sonra oradan ayrıldı.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.