Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Tuşba Belediyesi, Kadınlara Özel Regaip Kandili Programı

12 Ocak 2024
Tuşba Belediyesi, Kadınlara Özel Regaip Kandili Programı

Tuşba Belediyesi, mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili'ni kutlamak adına düzenlediği özel etkinlikte kadınları bir araya getirdi. Başkan Salih Akman'ın liderliğindeki programda dualar, ilahiler ve sürpriz ikramlarla dolu anlar yaşandı."

Tuşba Belediyesi, mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla özel bir etkinlik düzenleyerek kadınları bir araya getirdi.


Tuşba Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, özel gün ve gecelerde de vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Recep ayının ilk manevi gecesi olan Regaip Kandili vesilesiyle düzenlenen 'Kandil Programı', kadınların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.


Belediye Başkanı Salih Akman'ın talimatlarıyla Tuşba Toplum Yaşam Merkezi'nde düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sinevizyon gösterisi ve ilahi dinletileriyle renklenen etkinlikte, kadınlar dualarını ederek bu özel günde manevi bir atmosferde buluştular. Tuşba Belediyesi'nin gelenekselleşen kadınlara özel 'Kandil Programı', bu yıl da katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.


Ayrıca, belediye çalışanları tarafından katılımcılara Kandil Simidi dağıtılarak çeşitli ikramlarda bulunuldu. Tuşba Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik, kadınların bir araya gelip manevi bir birliktelik yaşadığı özel bir gecede dolu dolu geçti.


Vansokakhaber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.