Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Elite World Van Hotel'ten Basın Mensuplarına Özel 10 Ocak Kutlaması

10 Ocak 2024
Elite World Van Hotel'ten Basın Mensuplarına Özel 10 Ocak Kutlaması

Van'ın önde gelen beş yıldızlı oteli Elite World Van Hotel, basın mensuplarını ağırlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü özel bir kahvaltı ile kutladı.

Van'ın önde gelen beş yıldızlı oteli Elite World Van Hotel, basın mensuplarını ağırlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü özel bir kahvaltı ile kutladı. Otel yöneticileri, gazetecilere duydukları saygıyı ve toplumsal değerlere katkılarını vurgulayarak, basın emekçilerine teşekkür etti.


Elite World Van Hotel, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' kapsamında ulusal ve yerel basın mensuplarını ağırlayarak özel bir kahvaltı düzenledi. Otel yöneticileri, bu özel gün dolayısıyla basın mensuplarının toplumsal değerlere sağladıkları katkıları vurgulayarak günlerini kutladı.


Elite World Van Hotel'de gerçekleşen kahvaltıya, otel yöneticileri Oktay Aksoy (Genel Müdür), Hakan Avcı (Otel Yiyecek ve İçecek Müdürü) ve Necdet Karataş (Satın Alma Müdürü) ev sahipliği yaptı. Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, gazetecilik mesleğinin zorlu bir süreç olduğunu belirterek, basın emekçilerinin gece gündüz demeden, her yerde haber yapmak için verdikleri emeği takdir etti.


"Zorlu şartlar altında gece gündüz demeden, her yerde haber yapmak için emek veren basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum" diyen Aksoy, basın mensuplarının toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerine bağlı, zaman gözetmeksizin çalışan bireyler olduğunu vurguladı. Ayrıca, gazetecilerin ilin kalkınmasına büyük katkı sağladığını belirtti.


Kısa bir konuşma yapan Genel Müdür Oktay Aksoy, "Siz basın mensuplarının emeği çok büyük. İlimizin kalkınması noktasında büyük katkılar sunuyorsunuz. Bu anlamda bizim için çok önemlisiniz. Bizler sizleri seviyoruz. Elite World Van Hotel olarak kapımız her zaman sizlere açıktır" dedi.


Aksoy'un konuşmasının ardından şehrin turizmi ve konaklama sektörü ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduğu öğrenildi. Gazetecilere çalışmalarında başarılar dileyen Aksoy, şehrin turizm ve konaklama sektörü hakkında bilgi verdi.


Gazeteciler ise böylesine anlamlı bir organizasyon için Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy ve tüm otel çalışanlarına teşekkür etti. Haberin sonunda, Elite World Van Hotel'in basın mensuplarına yönelik olan misafirperverliğinin altını çizerek, otelin her zaman basın mensuplarına kapılarının açık olduğunu belirtti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.