Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Yetkin,“Mesaj Göndermeyin, Kutlayın!”

09 Ocak 2024
Yetkin,“Mesaj Göndermeyin, Kutlayın!”

10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolaysıyla Gazeteci ve Tubittum Medya Haber Merkezi işletme sahibi Hikmetullah Yetkin, gazetecilik ve kutlama hakkında açıklamada bulundu.

Gazeteci ve medya sahibi Hikmetullah Yetkin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla önemli bir çağrıda bulundu. "Mesaj Göndermeyin! Kutlayın!" ifadeleriyle dikkat çeken Yetkin, gazetecilik mesleğine ve kutlama ritüellerine farklı bir perspektif getirdi.

Yetkin, "Gazetecilik, özgün, tarafsız ve bağımsız bir haber anlayışını içerir. Günümüzde, haber yapmak ve sektörde varlığını sürdürmek oldukça zorlu bir süreçtir. Van Gazetesi, Van X Haber, Van Sokak Haber, Tubittum ailesi bünyesinde hizmet vererek sektörde önemli bir rol üstlenmektedir. Ancak, gazeteciler günü, bu önemli mesleğe özel bir gün ve tatil olarak kabul edilmelidir. İş insanları ve kamu kurum yetkilileri, gazeteciler günü vesilesiyle mesajlar göndererek haber yapılmasını istemekte ve bu önemli günü kutlamaktadırlar.


Gazeteciler günü, gazetecilerin özel bir gün olarak anılması ve değer görmesi açısından büyük bir öneme sahiptir. Bu gün, gazetecilerin mesleklerinde karşılaştıkları zorlukları anlama, onlara destek olma ve isteklerini dinleme fırsatı sunar. Gazeteciler günü, sadece haber paylaşmanın veya mesaj göndermenin ötesinde bir anlam taşır. Bu bağlamda, gazeteciler gününü ziyaret ederek kutlayan, değer veren ve destek olan herkese teşekkür ederiz.


Özellikle 10 Ocak'ta, çalışan gazeteci meslektaşlarımızın gününü kutlamak önemlidir. Bu özel günde, gazetecilere yönelik gösterilen saygı ve destek, mesleğin daha güçlü bir şekilde sürdürülmesine katkı sağlar. Ancak, 10 Ocak gazeteciler günü haberi göndermek yerine, bizzat ziyaret ederek kutlama yapmanın daha anlamlı olacağını belirtmek isteriz. Mesleğin zorluğunu anlamak ve gazetecilere destek olmak, gerçek bir dayanışma örneğidir."dedi.


Vansokakhaber -  vanhaber


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.