Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

İpekyolu Belediyesi, 2023'te Vatandaş Taleplerine Hızlı Çözüm Sundu

08 Ocak 2024
İpekyolu Belediyesi, 2023'te Vatandaş Taleplerine Hızlı Çözüm Sundu

İpekyolu Belediyesi, 2023 Yılında 8.425 Başvuruyu Başarıyla İdare Etti, 2024'te de Aynı Performansla Devam Ediyor.

İpekyolu Belediyesi, 2023 yılında gerçekleştirdiği hizmetlerde vatandaşların dilek ve şikayetlerine etkin bir çözüm sunma odaklı çalışmalarını sürdürdü. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, toplam 8.425 başvurunun yönetildiği süreçte, Çağrı Merkezi, Beyaz Masa, Açık Kapı, ve CİMER modüllerinden gelen talepler hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuldu.



İpekyolu Belediyesi, geçen yıl belediye hizmetlerinden yararlanan vatandaşların dilek ve şikayetlerini etkin bir şekilde yönetmeye devam ediyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 2023 yılında toplamda 8.425 başvuru alındı. Bu başvuruların 5.143'ü Çağrı Merkezi ve E-mail, 2.220'si Beyaz Masa ve WhatsApp iletişim hattına, 1.043'ü CİMER, 19'u Açık Kapı modülü üzerinden birimlere iletilerek çözüme kavuşturuldu.


Başvuruların tamamı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilgili birimlere sevk edilerek kontrolleri sağlandı. Kaliteli hizmet, hızlı iletişim, çözüm odaklı yaklaşım ve olumlu geri dönüş anlayışıyla görevli personeller aracılığıyla alınan talepler kayıt altına alınarak ilgili müdürlüklere iletiliyor. Takip edilen ve çözüme ulaştırılan talepler hakkında vatandaşlara bilgilendirme yapılarak geri dönüş sağlanıyor.


Ayrıca, sosyal medya platformları üzerinden gelen talep, istek ve öneriler de kayıt altına alınarak ilgili müdürlüklere hızla iletiliyor. İpekyolu Belediyesi, 2024 yılında da aynı performansla çalışarak belediyenin haberlerini ve duyurularını halka ve kamuoyuna duyurmanın yanı sıra, vatandaşların sorunlarını tespit edip en kısa sürede çözüme kavuşturma amacıyla çalışmalarını sürdürecek.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.