Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da İşkur personel alacak

29 Aralık 2023
Van'da İşkur personel alacak

Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), aralık ayının sonlarına yaklaşırken, Van ve çevre iller için iş arayanlar için birçok fırsat sunuyor.

 İŞKUR'un güncel iş ilanları arasında hem KPSS şartlı hem de KPSS şartsız birçok pozisyon için yüzlerce personel alımı bulunuyor. İlanlardaki maaş aralıkları asgari ücretten başlayarak değişiklik gösterebiliyor.

Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), aralık ayının sonlarına yaklaşırken, Van ve çevre iller için iş arayanlar için birçok fırsat sunuyor. İŞKUR'un güncel iş ilanları arasında hem KPSS şartlı hem de KPSS şartsız birçok pozisyon için yüzlerce personel alımı bulunuyor. İlanlardaki maaş aralıkları asgari ücretten başlayarak değişiklik gösterebiliyor.


İŞKUR'un personel alımı ve memur alımı ilanlarında yer alan bilgiler arasında başvuru şartları, tarihleri, adaylardan istenen özellikler ve diğer detaylar da bulunuyor. İşte, 2024 yılı için KPSS şartlı ve KPSS şartsız İŞKUR memur ve personel alımı ilanları, şartları ve başvuru tarihleri...


Van'da yaşayan binlerce vatandaş her gün İŞKUR'un personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Resmi web sitesi üzerinden birçok farklı pozisyonda gerçekleşecek alımlar duyurulmuş durumda. KPSS şartı aranmayan ve 1 binden asgari ücrete kadar değişen maaşlarla ilanlar, büyük ilgi görüyor. İş arayanlar, İŞKUR'un (Personel - Memur ve İşçi Alımı) iş ilanları başvuru tarihleri, şartları gibi detayları inceleyebilirler.

Vansokakhaber 




Çeşitli kurumlarda ve farklı meslek alanlarında gerçekleştirilecek personel alımında, yaş, ikamet, öğrenim, sertifika gibi aranan şartlar da ilana göre değişiklik göstermektedir.


İlgili alımlarda farklı kamu kurumları ilan açmış olabilir ve çok farklı pozisyonlarda alımlar gerçekleştirilebilir. Bazı ilanlarda adaylardan en az 60 KPSS puanı almış olma şartı aranırken, ilanlar kurumlara göre değişiklik gösterebilir.







Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.