Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Zincirleme Kaza: 10 Ölü, 59 Yaralı

28 Aralık 2023
Zincirleme Kaza: 10 Ölü, 59 Yaralı

Sakarya kesiminde meydana gelen feci kaza, Kuzey Marmara Otoyolu'nu sarsarak 10 kişinin yaşamını yitirmesine ve 59 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Sakarya kesiminde meydana gelen feci kaza, Kuzey Marmara Otoyolu'nu sarsarak 10 kişinin yaşamını yitirmesine ve 59 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yoğun sisin etkisiyle gerçekleşen zincirleme kazada, 7 araç birbirine girdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, yaralılara acil müdahalede bulunurken, trafik akışı Anadolu Otoyolu'na yönlendirildi.


Sakarya kesiminde meydana gelen trajik bir trafik kazasında, Kuzey Marmara Otoyolu'nda 7 aracın karıştığı zincirleme kaza sonucunda 10 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi ise yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son açıklamasına göre, kaza sonucu 8 kişi ağır yaralı olarak belirlendi.


Olay, otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde gerçekleşti. Kazada, aralarında 3 otobüs ve bir tırın bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen bir nedenle zincirleme kaza yaptı. Bölgeye jandarma, sağlık, itfaiye, AFAD ve Karayolları ekipleri sevk edildi.


Trafik akışının Anadolu Otoyolu'na yönlendirildiği kazanın Ankara istikametinde ise ulaşım normal seyrinde devam etti. Ulaşıma kapanan otoyolun İstanbul istikameti, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından tek şeritten kontrollü olarak trafiğe açıldı.


Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, bölgeye gelerek inceleme yaptı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kazanın yoğun sis nedeniyle meydana geldiğini belirtti. Yoğun sis ve düşük görüş nedeniyle yaşanan kazada bir tır, bir taksi, iki otobüs ve bir kamyonetin karıştığı belirtildi.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kazada hayatını kaybeden 10 kişi için Allah'tan rahmet dilerken, 8'i ağır 59 yaralının tedavisi için gerekli işlemlerin yapıldığını ifade etti. Tedavileri devam eden yaralılar, 30 ambulans ile hastanelere nakledildi.



Vansokakhaber 




Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.