Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Çaldıran'da Yeni Yollar 2024'e Hazır

27 Aralık 2023
Çaldıran'da Yeni Yollar 2024'e Hazır

Çaldıran Belediyesi, 2024'e girerken ilçede başlattığı yoğun yol çalışmalarıyla kırsal mahallelerden ilçe merkezine uzanan yepyeni ulaşım ağını oluşturuyor.

 Kilit parke taşı ve stabilize yol çalışmalarıyla vatandaşların ulaşımını kolaylaştıran belediye, modern ve konforlu bir ulaşım altyapısı sunuyor."

Çaldıran Belediyesi 2024'e Yenilikçi Yollarla Giriyor: Kırsal Mahallelerden İlçe Merkezine Ulaşım Ağı Genişliyor"

Çaldıran Belediyesi, 2024 yılına girerken ilçedeki ulaşım ağını genişleterek, kırsal mahallelerde yeni yollar açtı ve deforme olan yolları onarma çalışmalarını sürdürüyor. Yol medeniyettir anlayışıyla hareket eden belediye, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kilit parke taşı çalışmalarını hızlandırarak ilçede birçok yolu yeniledi.

İlçe merkezinde deforme olan yolların onarımını tamamlayan Çaldıran Belediyesi, halkın talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Şefik Ensari, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizdeki ulaşım kalitesini artırmak için Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam etmektedir. Bu yıl özellikle ilçe merkezinde deforme olan yolları yeniden onararak halkımızın hizmetine sunduk" dedi.

Ensari, ayrıca uzun zamandır vatandaşların talebi olan Prestij Caddesi'nin asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ve mevcut yollarda bakım-onarım çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Kış şartlarının el verdiği ölçüde çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Ensari, emeği geçen kurumlar ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Çaldıran Belediyesi, ilçenin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek adına vatandaşların memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarına devam ediyor.



Vansokakhaber 



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.