Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Sinan Çelik, DEM Partisi'nden Muradiye Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı oldu

23 Aralık 2023
Sinan Çelik, DEM Partisi'nden Muradiye Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı oldu

Turizm Otelcilik mezunu, inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Sinan Çelik, DEM Partisi çatısı altında Muradiye için değişim ve istihdam vurgusuyla Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu."

Bilkent Üniversitesi Turizm Otelcilik Mezunu, Eski Belediye başkanın oğlu, Ankara’da inşaat işleriyle uğraşan, Ankara Mamak'ta parti yöneticiliği yapmış DEM parti çalışmalarında yer almış, Kentte sevilen sayılan Muradiye'lilere istihdam sağlayan iş insanı Sinan Çelik, Dem Partisinden Muradiye'den aday adaylık başvurusunu yaptı.


Kentteki Dem Partisi çalışmalarına aktif katılım gösteren Sinan Çelik, Muradiye'de sevilen ve sayılan bir isim. Ayrıca, yerel ekonomiye katkı sağlamak amacıyla Muradiye'lilere istihdam olanağı sunan bir iş geçmişine sahip olan Çelik, aday adaylığı başvurusunu Dem partisinde gerçekleştirdi. Özellikle parti içindeki önceki görevleri ve kentteki iş dünyasındaki etkin rolüyle dikkat çeken Sinan Çelik, Van Muradiye Belediye Başkanlığı için DEM Partisi'nin aday adayları arasında yer aldı.




Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.