Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van TSO'nun Genç Lideri Ümit Can Sari, TOBB'da Bölge Temsilcisi Oldu

20 Aralık 2023
Van TSO'nun Genç Lideri Ümit Can Sari, TOBB'da Bölge Temsilcisi Oldu

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ndeki temsilini güçlendirdi.

İki dönem TOBB Konsey Başkanlığı'nı yürüten Van TSO'da, yeni dönem Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ümit Can Sari, "TOBB Genç Girişimciler Kurulu Bölge Temsilcileri Seçimi"nde Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi olarak seçildi. Van TSO Başkanı Necdet Takva, bu temsiliyetin önemine vurgu yaparak Ümit Can Sari ve kurul üyelerini tebrik etti. Başkan Takva, girişimciliğin şehir kalkınması için önemli olduğunu belirtirken, Sari ise bölgeyi en iyi şekilde temsil etme sözü verdi.


VAN TSO’NUN TOBB TEMSİLİYETİ ‘GENÇ’LERLE GÜÇLENDİ


Bölgenin en güçlü Ticaret ve Sanayi Odası olan Van TSO’nun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ndeki temsiliyeti, Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Bölge Temsilciği ile güçlendi.


İki dönemdir TOBB Konsey Başkanlığı görevini yürüten Van TSO’da yeni dönem Genç Girişimciler Kurulu Başkanı olan Ümit Can Sari, bugün gerçekleşen “TOBB Genç Girişimciler Kurulu Bölge Temsilcileri Seçimi”nde, Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi seçildi.


Seçimi kazanan Van GGK Başkanı Ümit Can Sari ve Kurul üyelerini ilk olarak Van TSO Yönetim Kurulu tebrik etti. Kurul Üyeleri ile bir araya gelen Van TSO Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Köroğlu temsiliyetin Van için önemli olduğunu belirterek başarı dileklerinde bulundu.


TAKVA: HAK EDİLMİŞ BİR BAŞARI


Başkan Takva; “Şehrimizin kalkınması ve yeni iş alanlarının hayata geçirilmesi açısından girişimcilik büyük önem taşıyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak genç ve kadın girişimcilerimizi önemsiyoruz. Bugün burada, yeni dönemde birlikte çalıştığımız Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Ümit Can Sari’nin TOBB Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi seçilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurul başkanımız başta olmak üzere tüm kurul üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Bu temsiliyet hak edilmiş bir başarının karşılığıdır.” dedi.


SARİ: BÖLGEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM


Van GGK Başkanı Ümit Can Sari ise şunları söyledi: “Şehrimiz için onur verici bir temsiliyet kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Yeni dönemde TOBB Genç Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Bölge Temsilciliğine seçildim. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen, vizyonu ile şehrimize her daim katma değer katan Van TSO Başkanımız Necdet Takva'ya, kıymetli yönetim kurulumuza, Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimize, Genel Sekreterimiz Cengiz Aras ve oda personellerimize şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca seçime katılan tüm bölge Genç Girişimciler Kurulu Üyelerine de teşekkür eder, görev sürem boyunca bölgemizde bulunun 13 İlimizin tamamının sorumluluğu bilinciyle hizmet etme gayesinde olacak ve TOBB'da bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğimi bilmenizi isterim.


Vansokakhaber 





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.