Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

İnsanlığın geldiği nokta pes dedirtti Kanında Metamfetamin Şoku!"

19 Aralık 2023
İnsanlığın geldiği nokta pes dedirtti  Kanında Metamfetamin Şoku!"

Fatih'te yaşanan trajik olayda, 2 buçuk yaşındaki bebeğin kanında metamfetamin tespit edildi.

Anne ve arkadaşı adli kontrolle serbest bırakılırken, güvenlik kamerası kayıtları ile annenin ifadesi arasındaki çelişki dikkat çekiyor. Detaylar için haberimizi inceleyin."

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Molla Gürani Mahallesi'nde meydana gelen trajik olay, bir ailenin yaşamını altüst etti. 2 buçuk yaşındaki bir bebek, sabah saat 04.00 sıralarında morarmış halde bulundu ve hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak ne yazık ki, küçük çocuk tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yapılan otopsi ve kan testleri, olayın ardında şok edici bir gerçeği ortaya çıkardı. Bebeğin kanında metamfetamin tespit edildi. Bu durum, olayın sıradan bir doğal ölüm olmadığını gösterirken, hemen soruşturma başlatıldı.

Anne Chaimae El Omarı'nın ifadesi ise olayın karmaşıklığını arttırdı. Anne, bebeği morarmış halde bulduktan sonra, Cezayir uyruklu arkadaşı Cherif Cossaw'ı suçlamaya başladı. Ancak, Cherif Cossaw olay günü binadan ayrıldıktan sonra ifadesi alınamadı. Anne, başlangıçta Cherif'i suçlarken daha sonra şüpheli olarak ifade verdi.

Olay gününe ait apartmanın güvenlik kamerası kayıtları incelendiğinde, olayın karanlık detayları bir bir ortaya çıktı. Cherif'in binaya girişi ve çıkışı net bir şekilde görüldü. Ayrıca, olay günü saat 04.39 sularında binaya giren 3 erkeğin varlığı, saat 05.47'de dışarı çıkan diğer iki erkeğin birinin kucağında bebeğin olduğu ve ardından annenin koşar vaziyette binadan çıktığı belirlendi. Bu noktada, annenin ifadesi ile kamera kayıtları arasında çelişkiler ortaya çıktı.


Olayın ardından anne Chaimae El Omarı ve arkadaşı Cherif Cossaw, adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Soruşturma devam ederken, olayın ardındaki gizemli detayların aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.