Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Tuşba Belediyesi, Glütensiz Dokunuşlarıyla Çölyak Hastalarının Yanında!

15 Aralık 2023
Tuşba Belediyesi, Glütensiz Dokunuşlarıyla Çölyak Hastalarının Yanında!

Tuşba Belediyesi, çölyak hastalarının özel beslenme ihtiyaçlarına duyarlılık göstererek, glütensiz pasta ve kuru gıda malzemelerinden oluşan yardım paketlerini hastalara ulaştırdı. Belediye Başkanı Salih Akman'ın öncülüğünde gerçekleşen bu anlamlı destek, çölyak hastalarının yanında olduklarını gösteriyor.

Tuşba Belediyesi, çölyak hastalarına yönelik sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Özel beslenme gereksinimi duyan çölyak hastalarına destek olmak amacıyla Tuşba Belediyesi, glütensiz pasta ve kuru gıda malzemelerinden oluşan yardım paketlerini hastalarına ulaştırdı.


Sosyal belediyecilik anlayışıyla bilinen Tuşba Belediyesi, her zaman kadın, çocuk, yaşlı ve yoksullara yardım eli uzatmanın yanı sıra çölyak hastalarını da unutmuyor. Belediye, her yıl düzenli olarak çölyak hastalarına ücretsiz glütensiz gıda desteği sağlıyor. Bu yıl da Tuşba Belediyesi, hastalara glütensiz pasta unu, kakao, krem şanti, bulgur, makarna, pirinç, ekmek unu, tel şehriye gibi 20 çeşitten fazla pasta ve kuru gıda malzemesi içeren gıda kolilerini ulaştırdı.


Tuşba Belediye ekipleri, çölyak hastalarını evlerinde ziyaret ederek gıda kolilerini dağıttı. Belediye Başkanı Salih Akman'ın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen bu destekle ilgili olarak ekipler, Başkan Akman'ın çölyak hastaları ve ailelerine her zaman destek olduğunu ve yanlarında olduğunu belirtti. Ekipler, Başkan Akman'ın talimatlarıyla hazırlanan glütensiz gıda kolilerini çölyak hastalarına ulaştırarak, bu özel beslenme ihtiyacına duyarlı bir yardım çalışması gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.


Vanhaber  - Vansokakhaber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.