Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Çaldıran Belediyesi'nden Dar Gelirli Ailelere Destek

14 Aralık 2023
Çaldıran Belediyesi'nden Dar Gelirli Ailelere Destek

Sosyal belediyecilikte öncü adımlar atan Çaldıran Belediyesi, dar gelirli vatandaşların yanında olmaya devam ederek temel gıda, yakacak ve ev inşa desteği sağlıyor. Başkan Ensari, ilçedeki dar gelirli ailelere sıcak bir yuva özlemiyle el uzatıyor.

Van Çaldıran Belediyesi, dar gelirli ailelere yönelik gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik çalışmalarına devam ediyor. Belediye, dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çeşitli projeler hayata geçiriyor.

Çaldıran Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki önemli çalışmalarından biri, dar gelirli vatandaşlara temel gıda ve yakacak desteği sağlamak. Bu desteklerle birlikte, ev yapma ihtiyacında olan vatandaşlara malzeme desteğinde bulunuluyor.


Başkan Ensari, sosyal projeler aracılığıyla ilçedeki dar gelirli vatandaşların yanında olduklarını vurgulayarak, belediyenin tarımdan ulaşıma, çevreden eğitime kadar geniş bir yelpazede hizmetleri hayata geçirdiğini belirtiyor. Başkan, ayrıca vatandaşların sıcak bir yuva özlemini gidermeye yönelik olarak inşaat malzemelerini temin ederek, ev yapma sürecinde her aşamada destek sağlıyor.


Belediye, evlerini tamamlayan vatandaşlara da destek oluyor. Bu destekler arasında buz dolabı, çamaşır makinesi, halı, dolap gibi ev eşyalarının temini yer alıyor. Ayrıca düzenli olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda ve yakacak desteği de sağlanıyor.


Başkan Ensari, belediyenin bu sosyal projelerle vatandaşların hayatına dokunarak destek olduğunu ifade ediyor. Belediye, ilçedeki dar gelirli ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek ve onlara daha iyi bir yaşam sunmak adına çeşitli alanlarda etkili çalışmalarını sürdürüyor.




Vanhaber -  Vansokakhaber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.