Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'ın Geleceği İçin Saadet ve Gelecek Partisi Şehir İttifakı Kuruyor!

06 Aralık 2023
Van'ın Geleceği İçin Saadet ve Gelecek Partisi Şehir İttifakı Kuruyor!

31 Mart 2024 Seçimleri İçin Van Halkının Desteğiyle Değişim Yolunda

Bu hafta Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları, güzel şehirleri Van'ın kaderini belirleyecek önemli bir tarihe doğru ilerlediklerini belirtti. İki parti, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde Van'ın kaderini değiştirmeyi ve şehri daha yaşanabilir kılmayı hedefliyor.


İki parti, kurdukları şehir ittifakıyla birlikte, Van'ın sorunlarına çözüm üretmeyi ve şehri daha yaşanabilir hale getirmeyi amaçladıklarını vurguladı. Parti temsilcileri, ayrıştırmak değil, birleştirmek için şehir ittifakını kurduklarını, herkese kazandırmak için birlikte hareket etmeye karar verdiklerini belirtti.


Özay İlhan ve Abdulhekim Karabıyık, partilerinin Van seçmeninin güvenine, sevgisine ve iltifatına talip olduğunu ifade etti. Şehir İttifakı'nın parti ve ideoloji ayrımı yapmadan Van halkını bir araya getirdiğini belirten liderler, "Van, hepimizindir" diyerek şehri birlikte yönetmek için çağrıda bulundu.


İki il başkanı, uzun yıllardır yönetimdeki sorunlara çözüm üretemeyen anlayışa son vermek istediklerini ve Van'ı birlikte yönetme kararlılıklarını yineledi. Halkın dertlerini dinleyerek, projelerini hazırladıklarını söyleyen liderler, Van için oluşturdukları Şehir İttifakı'na tüm Vanlıları davet etti. 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.