Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk, Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

04 Aralık 2023
Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk, Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Ak Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Kayatürk, kente hizmet etmek için uzun yıllara dayanan kamu yöneticilik deneyimini siyasette kullanmak istediğini belirtiyor. Van'ın geleceğine yön verebilecek stratejik planlar ve projelerle dolu bir vizyona sahip olduğunu ifade eden Kayatürk, marka şehirler arasına katmayı hedefliyor."

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Kayatürk, esnaflarla bir araya gelerek hayırlı işler temennisinde bulunuyor ve talep ile isteklerini dinliyor.

Aday adaylığı sürecinde, Kayatürk, esnaf ve vatandaşların yerel yönetimlerden beklentilerini anlamak için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Ziyaretleri sırasında Van'dan aday adayı olma sebebini açıklayan Kayatürk, "Çok uzun yıllara dayanan kamu yöneticilik deneyimimi ve Belediyecilik hizmetlerinin yürütüldüğü Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile İller Bankası gibi uzman kuruluşlarda edindiğim tecrübelerimi siyasete atılarak hizmete dönüştürmek istiyorum" dedi.

Van'ın kaderini değiştirmeyi ve hak ettiği yere getirmeyi hedefleyen Kayatürk, "Kadim Şehir Van'ı marka şehirler arasına katmak en büyük amacım. Halka hizmet için yerel yönetimlerin önemini vurgulayan Kayatürk, "Bu konuda çok heyecanlı ve istekliyim. Bilgimi, birikimimi halkımızın emrine sunmak istiyorum. Van'ın geleceğine yön verebilecek stratejik planlara ve projelere sahibim. Van'a ve Vanlılara hizmet etmekten büyük bir haz duyacağım" şeklinde konuştu.



Van sokak haber 



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.