Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

DEVA Partisi Van'da iki ilçe belediye başkan adayını açıkladı

04 Aralık 2023
DEVA Partisi Van'da iki ilçe belediye başkan adayını açıkladı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) 1. Lansman toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin ilk grup belediye başkan adaylarından 51'ini 'Türkiye'ye DEVA' sloganıyla tanıttı. Türkiye genelinde ilk grup belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ülkeyi değiştirecek kararlılığın bu partide olduğunu söyledi.Ankara'da düzenlenen 1. Lansman toplantısında adaylar tek tek tanıtılırken, Van'dan da iki ilçenin belediye başkan adayı tanıtıldı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Van'ın Çaldıran İlçesinde İş İnsanı Mehmet Reşat Yıldırım belediye başkan adayı gösterilirken, Bahçesaray İlçesinde ise, Yüksek Mühendis İbrahim Tiryaki aday gösterildi.


"VAN'IN DEVA'YA DEVA'NIN DA VAN'A İHTİYACI VAR"

1. Lansman toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Deva Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın katılımıyla 51 belediye başkan adayımızı tanıttık. Van’dan da Çaldıran ve Bahçesaray belediye başkan adaylarımız 1. Lansman toplantısında tanıtıldı. Bu kapsamda Çaldıran ilçemizde İş İnsanı Mehmet Reşat Yıldırım aday gösterilirken, Bahçesaray İlçemizde ise halk tarafından sevilen, sayılan, kendisine çok güvendiğimiz Yüksek Mühendis İbrahim Tiryaki bey aday gösterildi. İki ilçemizin belediye başkan adaylarına şimdiden başarılar diliyorum. Van Büyükşehir ve diğer ilçe belediye  başkan adaylarımızı da önümüzdeki süreçte açıklayacağız. Adaylarımız ilçelerinde seçim çalışmalarına bugünden itibaren başlayacak. Van'ın DEVA'ya DEVA'nın da Van'a ihtiyacı var. Vizyoner belediye başkan adaylarımızla kentin sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için geliyoruz. Halkımızın her birinin desteğine ihtiyacımız var. Van'ı iki partinin kıskacında kurtarmamız gerekiyor. Deva Partisi olarak her zaman göreve hazırız. Bu minvalde seçim çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Şimdiden belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Allah onları muvaffak etsin. Hayırlı hizmetler diliyorum. Önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı ve yoğun katılımlı bir programla iki ilçe belediye başkan adayımızı tanıtacağız” ifadelerini kullandı.


MEHMET REŞAT YILDIRIM KİMDİR?


Mehmet Reşat Yıldırım Çaldıran doğumlu olup, çeşitli sektörlerde ticari faaliyet gösteren iş insanıdır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

İBRAHİM TİRYAKİ KİMDİR?

Yüksek Mühendis İbrahim Tiryaki 1981 Van Bahçesaray doğumludur. İlk ve Orta Okulu Bahçesaray'da, liseyi Van Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi İnşaat Mühendisliği (İngilizce)(Burslu) Bölümünü, Yüksek Lisans Eğitimini Sabahattin Zaim Üniversitesi Mimarlık Enstitüsü Kent Çalışmaları ve Yönetimi alanında tamamladı. 2009-2011 yılları arasında özel sektörde, 2011-2023 arasında İl Özel İdaresi, VASKİ, İSKİ gibi kamu kurumlarında birçok projede inşaat mühendisliği mesleğini icra etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Tiryaki, orta derecede İngilizce bilmektedir.


Van sokak haber 




Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.