Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Van'da Coşkuyla Karşılandı

30 Kasım 2023
HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Van'da Coşkuyla Karşılandı

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Van'ın Gevaş ilçesinde sevgi seliyle karşılandı. Halaylar eşliğindeki coşkulu karşılama, Bakırhan'ın bugünkü halk buluşması ve akşam saatlerindeki basın toplantısı öncesinde heyecanı artırdı.

Van'ın Gevaş ilçesine gelen Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, bölge milletvekilleri, görevden alınan belediye eş başkanları, parti yöneticileri ve halk tarafından coşkuyla karşılandı.


HEDEP Diyarbakır Milletvekili Cengiz Çandar ve parti yöneticilerinin eşlik ettiği Bakırhan, Gevaş ilçesinde düzenlenen karşılama etkinliğinde halk tarafından büyük ilgi gördü. Halaylar eşliğinde karşılanan Bakırhan, Van'da saat 13.00'te gerçekleşecek olan halk buluşmasına katıldı.

Bakırhan, akşam saat 18.00'de ise basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Basın toplantısında, parti gündemi, bölgesel konular ve HEDEP'in hedefleri hakkında açıklamalarda bulunması bekleniyor.

HEDEP, bölgede etkili bir siyasi güç olarak öne çıkarken, Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan'ın Van ziyareti, parti tabanı ve destekçileri tarafından olumlu bir atmosferde karşılandı.




vansokakhaber 





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.