Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Ak Parti Adayı Ayhan Kayatürk, Van Esnafını Ziyaret Etti

30 Kasım 2023
Ak Parti Adayı Ayhan Kayatürk, Van Esnafını Ziyaret Etti

Ak Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk, seçim kampanyası kapsamında il genelindeki esnafları ziyaret ederek, Van'ın nabzını tuttu. Kayatürk, halkı dinleyerek, şeffaf ve katılımcı bir yönetim vaadiyle marka bir şehir hedefliyor.

Ak Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk, seçim çalışmaları kapsamında il genelindeki esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerinde Kayatürk, vatandaşlar ve esnaf ile samimi bir şekilde sohbet ederek talep ve sorunları dinledi.


Aday adayının ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamalarda, "Tecrübelerimi ve deneyimlerimi memleketim Van'a aktarmak istiyorum. Van'ı ve sorunlarını bir Vanlı olarak çok iyi biliyorum. Bugün esnaflarımızı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledik. Van'ı güzel hizmetlerle buluşturup marka bir şehir haline getirmek en büyük hedefimdir" dedi.


Kayatürk, halkla buluşarak şeffaf bir belediyecilik anlayışını benimsediğini ve Van'ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçladığını vurguladı. Vatandaşların ilgisinden memnuniyetini dile getiren Kayatürk, seçim sürecinde daha fazla esnaf ve vatandaşla bir araya gelmeyi planlıyor.


Ak Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk'ün bu ziyaretleri, yerel seçim atmosferini daha da hareketlendirdi.

Vanhaber Van sokak haber 












Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.