Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

İş insanı Sercan Bayer,"Biz, Umut Satmayacağız"

23 Kasım 2023
İş insanı Sercan Bayer,"Biz, Umut Satmayacağız"

İş insanı Sercan Bayer, AK Parti'den Van İpekyolu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu.

Van Başkaleli genç iş insanı ve siyasetçi, Rusya'dan büyük işadamlarını Van'a çekerek yatırımlar sağlamış ve İpekyolu'nda projeler geliştirmeyi hedefliyor. Adaylık sürecinde gençlerle işbirliği ve ortak akıl vurgusu yapan Bayer, halka hizmet odaklı çalışacaklarını ifade etti.


Sercan Bayer, "Van'da genç bir iş insanı ve siyasetçi. Yıllardır birçok STK'da parti teşkilatı altında siyaset yapmış. STK'larda toplumun sorunlarını, sıkıntılarını tecrübe edinmiş, teşkilatlarla çalışmış biriyim. Başkale ilçesine bağlı Kocaköy mahallesinde dünyaya geldim. Merzikan aşiretine mensup biriyim. İlk öğrenimimi Başkale'de, orta öğrenimimi Bursa'da tamamladım. Sonrasında Van, İstanbul ve Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalar yaptım. En son Rusya'dan büyük işadamlarını Van'a getirerek yatırım yapmalarını sağladık.


Bizler AK Parti'de aday adaylığımızı açıkladık. Ben ve diğer adaylara başarılar diliyorum. Yüce Allah hangisini hayırlı görürse, ona hizmet etmek istiyoruz. Van'da İpekyolu'nda ciddi bir fark var. Geçen yerel seçimlerde %15'e, %20'ye yakın bir oyla kaybettik. İsim çok önemli, millet, taban, seçmen ve halk hangi ismi benimser, hangisi hizmet eder, bunlar önemli. Biz 15 gündür saha çalışmaları yapıyoruz, aldığımız verilere dayanarak aday adaylığımızı ilan ettik.


Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda, onun değerleri doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Van'a hizmet etmiş kaymakamlarımıza, belediye başkan yardımcılarına ve teşkilata teşekkür ediyoruz. Genç arkadaşlarımızla bilim adamlarıyla işbirliği yaparak, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğretim üyeleriyle çalışmalar yapacağız. Halka hizmet odaklı, ortak akıl ve gençlerle birlikte projeler üreteceğiz.


Seçilirsem, gece gündüz demeden, Van'ın en büyük ilçesi İpekyolu'nu yönetecek, vatandaşların ulaşım sorunlarına alternatif çözümler sunacağız. Mevcut hizmetlere devam ederken, teknoloji, bilim ve büyüklerimizin tecrübelerinden yararlanarak ilerleyeceğiz. Gençlere önem veriyoruz, onların destekçisiyiz. Bugün binlerce genç İpekyolu'nda bizimle, dini, dili, ırkı fark etmeksizin çalışıyorlar. Gençlere yer verilmesi büyüklerimizin takdirine bağlı. Sayın Cumhurbaşkanımızdan sonra tüm başkanlarımızın takdirindedir. Hepinize teşekkür ediyorum. Seçilirsem, gençlerle birlikte proje üreteceğiz, ortak akıl ve paydalarda buluşacağız." dedi.


Van Haber - Van - Van haberleri Van sokak haber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.