Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da Fotoğraf Yarışması belli oldu

08 Kasım 2023
Van'da Fotoğraf Yarışması belli oldu

Van'ın Edremit ilçesinde düzenlenen "Kadrajımdan Edremit Fotoğraf Yarışması" sona erdi. Edremit'in doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri birbirinden yetenekli fotoğrafçılar tarafından yakalandı.

Van'ın Edremit ilçesinde düzenlenen "Kadrajımdan Edremit Fotoğraf Yarışması" sona erdi. Edremit'in doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri birbirinden yetenekli fotoğrafçılar tarafından yakalandı. Kazananlar büyük ödüllere layık görüldü.


Van'ın Edremit ilçesinde düzenlenen "Kadrajımdan Edremit Fotoğraf Yarışması," büyük bir ilgiyle sona erdi. Etkinlik, Edremit'in doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini tüm ülkeye tanıtarak turizme katkı sağlamayı hedefliyor.

Edremit Belediyesi tarafından 25 Ekim - 6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasına onlarca katılımcı ilgi gösterdi. Yarışmada, Edremit ilçesinin kültür, insan ve yaşam, tarih, el sanatları, tarım, mimari, doğal yaşam ve doğa konularını işleyen fotoğraflar yarıştı.

Jüri üyeleri, katılımcıların birbirinden güzel fotoğrafları arasından seçim yaparak birincilik, ikincilik, üçüncülük, mansiyon ve özel ödüllerin sahiplerini belirledi. Mehmet Reşit Öner birinci, Faysal Kanber ikinci, Burak Demir üçüncü oldu. Rıdvan Süslü mansiyon, Emrullah Keleş dron ve Fatih Karagülle Instagram özel ödülünü kazandı.


Yarışmada sergilenmeye değer görülen 40 fotoğraf da seçildi. Ödüller ilerleyen günlerde sahiplerine teslim edilecek. Birinciye 20 bin, ikinciye 15 bin, üçüncüye 10 bin TL ödül verilecek. Mansiyon ödülü sahibine 5 bin TL, sergilenmeye layık görülen 40 fotoğrafa 500'er TL ödül ayrılacak. Ayrıca, dron özel ödülü 5 bin TL ve belediye Instagram özel ödülüne de 3 bin TL ödül verilecek.


Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, yarışmanın Edremit ilçesinin tanıtımına büyük katkı sağladığını ifade ederek katılımcılara ve jüri üyelerine teşekkür etti. Edremit'in güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkaran her bir fotoğrafın önemine vurgu yapan Başkan Say, bu tür etkinliklerin şehirlerin tanıtımına büyük fayda sağladığını belirtti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.