Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

TÜRKŞEKER Van ve 12 İlde İşçi Alımı Başvuruları Başladı!

06 Kasım 2023
TÜRKŞEKER Van ve 12 İlde İşçi Alımı Başvuruları Başladı!

TÜRKŞEKER Şeker Fabrikaları, Van ve çevresinde toplamda 115 işçi alımı için başvuruları kabul etmeye başladı.

 İş başvurularınızı Türkiye İş Kurumu il/şube müdürlüklerine yapabilirsiniz. Başvuru detayları için detayları öğrenmek için hemen inceleyin!


TÜRKŞEKER Şeker Fabrikaları, Van ve 12 diğer ilde toplamda 115 geçici işçi alımı yapacak. İş başvuruları başlamış olup, başvuru şartları ve kontenjanlar aşağıda belirtilmiştir:


Başvuru Şartları:

Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunularak, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.


Başvurular Türkiye İş Kurumu'nun il/şube müdürlüklerine yapılabilir. Daha fazla detaylı bilgi, Türkiye İş Kurumu'nun internet sitesinden 06.11.2023 tarihinden itibaren öğrenilebilir.

Kontenjanlar:

Van'ın Erciş ilçesinde bulunan Şeker Fabrikası'nda 2 işçi alınacak.

Ağrı, Ankara, Burdur, Elazığ, Eskişehir, Kars, Kastamonu, Malatya, Balıkesir'in Susurluk ilçesi, Uşak, Yozgat ve Konya'nın Ereğli ve Ilgın ilçelerindeki fabrikalarda da işçi alımı yapılacaktır.

Bu işçi alımı ilköğretim ve lise mezunu adayları kapsamaktadır. Başvuruları Türkiye İş Kurumu il/şube müdürlüklerine yapabilirsiniz. İlgili detaylar ve kontenjanlar Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesinde bulunmaktadır. Başvuru yapmayı düşünen adaylar, başvuru süresi ve diğer detaylar hakkında daha fazla bilgi alabilirler.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.