Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van'da Farklı Suçlardan Aranan 12 Kişi Tutuklandı

06 Kasım 2023
Van'da Farklı Suçlardan Aranan 12 Kişi Tutuklandı

Van Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyon sonucunda çeşitli suçlardan aranan 12 kişi yakalanarak tutuklandı.

Operasyon sırasında silahlar, değerli eşyalar ve kaçak sigara ele geçirildi. Toplamda 30 kişi adli makamlarca işlem görürken, 12 kişi hapis cezası aldı. Van'da suçla mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.


Van Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde kamu düzenini sağlamak ve suçlara karşı mücadeleyi sürdürmek amacıyla bir dizi operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonuçlarına göre, çeşitli suçlardan aranan 12 şahıs yakalanarak adli makamlarca tutuklandı.


Emniyet Müdürlüğü'nün Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü/Amirliği görevlilerince yürütülen çalışmalar neticesinde şu materyaller ele geçirildi:


3 adet ruhsatsız silah

1 adet kurusıkı silah

1 adet motosiklet

1 adet cep telefonu

1 adet bilgisayar

3 adet altın bilezik

1 adet çeyrek altın

64 bin TL nakit para

Muhtelif malzemeler

500 paket kaçak sigara

Ayrıca, hırsızlık suçuyla ilişkilendirilen materyaller sahiplerine teslim edildi. Toplamda 30 kişi, aranması bulunan ve çeşitli suçlardan adli işlem yapılan kişiler arasında yer aldı. Bu 30 kişiden 12'si adli makamlarca tutuklandı ve toplamda 61 yıl hapis cezası aldı.


Bu operasyonlar, şehirdeki kamu düzenini korumak ve suçlularla mücadele etmek amacıyla yürütülen Emniyet çalışmalarının bir parçasını oluşturuyor.






Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.