Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Kazada 8 Kişi Hayatını Kaybetti, Şoför Tutuklandı

25 Ekim 2023
Kazada 8 Kişi Hayatını Kaybetti, Şoför Tutuklandı

15 Ekim'de Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen korkunç otobüs kazasında 8 kişi hayatını kaybederken, şoför tutuklandı.

Yağmurun yolun kayganlaşmasına neden olduğu kazayla ilgili detaylar soruşturma altında


15 Ekim'de Sivas'ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana gelen korkunç bir trafik kazası, 8 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. İstanbul’dan Van’a gitmekte olan Selim A. tarafından idare edilen 44 AK 213 plakalı otobüs, yağmurun neden olduğu yol kayganlığı sonucu devrildi.


Kazada otobüste bulunan 47 kişiden 8'i hayatını kaybederken, 39 kişi de yaralandı. Olayın ardından Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmanın geliştirilmesi için 2 savcı görevlendirdi.


Gürün Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma sonucunda, otobüs şoförü Selim A. hakkında "Birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak" suçlamasıyla tutuklama kararı alındı. Selim A., Malatya E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi ve tutuklu yargılanacak.



Van haber Vanhaberleri Vansokakhaber  


Kazanın nedenleri ve diğer ayrıntılarla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu trajik kaza, dikkat çekici güvenlik önlemlerinin ve dikkatli sürüşün önemini bir kez daha vurguluyor.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.