Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van Girne Koleji Öğrencilerinden Anlamlı Çizim

24 Ekim 2023
Van Girne Koleji Öğrencilerinden Anlamlı Çizim

29 Ekim Cumhuriyetin 100 yılı dolaysıyla Van Girne koleji kampüsü 9. Sınıf öğrencileri tuval üzerine akrilik boya ile Atatürk portreleri çizildi.

Van Girne Koleji'nin öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir etkinlik düzenledi. 9. sınıf öğrencileri, kampüslerinde bir araya gelerek tuval üzerine akrilik boya kullanarak Atatürk portreleri çizdiler.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte, 9. sınıf öğrencileri yanı sıra diğer sınıflardan da katılım sağladı. Öğrenciler, el emeğiyle çizdikleri Atatürk portreleri ile Cumhuriyet'in temellerini ve değerlerini hatırlattı.


Ayrıca, çizdikleri eserleri okulun lobi süslemeleri için kullanarak, çalışmalarını tüm okul topluluğuyla paylaştılar. Serginin açılışında konuşan okul yönetimi, bu tür etkinliklerin öğrencilerin milli değerlere olan bağlılığını ve sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu belirtti.


Görsel Sanatlar Öğretmeni Sümeyye Değer, etkinliğe katılan tüm öğrencilere teşekkür ederek, "Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılında böyle anlamlı bir etkinlik düzenlemekten dolayı gurur duyuyoruz. Emeği geçen tüm öğrencilerime teşekkür ederim" dedi.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.