Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Tuşba Belediyesi, Asfalt ve Kilit Parke Çalışmaları devam ediyor

24 Ekim 2023
Tuşba Belediyesi, Asfalt ve Kilit Parke Çalışmaları devam ediyor

Tuşba Belediyesi, Mega Projelerle İlçeyi Değiştiriyor! Başkan Salih Akman Yönetiminde Sıcak Asfalt ve Kilit Parke Taşı Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor.

Tuşba Belediyesi, yaz aylarında yoğun bir şekilde gerçekleştirdiği asfalt ve kilit parke taşı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin çehresini değiştiren mega projeler ve hizmetlerle adından söz ettiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ilçe sakinlerinin rahat, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmeleri için gece gündüz çalışıyor.


Başkan Akman, yaklaşık 2 ay önce gerçekleştirdikleri 30 bin ton sıcak asfalt ihalesinin ardından, 2 finişer, 50 personel ve 27 iş makinesi ile asfalt serimi çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Ayrıca bu yıl gerçekleştirdikleri 165 bin metrekare kilit parke taşı çalışmasını da 8 ayrı ekip ile kırsal mahallelerde devam ettiklerini belirtti.


Başkan Akman, Bardakçı Mahallesi'nde yürütülen sıcak asfalt serimi çalışmalarını yerinde inceleyerek "Biz Tuşbayız, söz verdik mi yaparız" ifadelerini kullandı. Hala devam eden asfalt serimi çalışmalarını Ekim ayı sonunda tamamlamayı hedeflediklerini vurguladı. Bu çalışmalar tamamlandığında, ilçede sıcak asfalt serimi veya kilit parke taşı çalışması yapılmayan hiçbir mahalle kalmayacak.


Tuşba Belediyesi'nin bu önemli çalışmalarının ilçeye büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz ve ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.



Van haber - Van haberleri Vansokakhaer 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.