Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da 54 göçmen yakalandı

20 Ekim 2023
Van'da 54 göçmen yakalandı

Van İl Jandarma Komutanlığı, 19 Ekim 2023 tarihinde Tuşba ilçesinde gerçekleştirdiği bir operasyonda çok sayıda göçmen yakalandı.

Tuşba İlçesi'nde Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, istihbarı bilgiye dayanarak düzenlenen baskında Afganistan uyruklu toplam (54) göçmen, aralarında (46) erkek, (3) kadın ve (5) çocuğun bulunduğu bir grup, yakalandı. Operasyonun sonucunda, göçmenleri organize ederek barınma sağladığı tespit edilen bir şüpheli de tutuklandı. Van İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını vurgulayarak çalışmalarına devam ediyor.



Van İl Jandarma Komutanlığı, 19 Ekim 2023 tarihinde Tuşba ilçesinde gerçekleştirdiği bir operasyonda çok sayıda göçmenin barındırıldığına dair istihbarı bilgi üzerine harekete geçti. Operasyon sonucunda Afganistan uyruklu toplam (54) göçmen yakalandı, bunlar arasında (46) erkek, (3) kadın ve (5) çocuk bulunuyordu.

Operasyonun ardından, göçmenleri sevk ve organize ederek barınma sağladığı tespit edilen Ö.K.(41) tutuklandı ve Van M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.


Van haber Van haberleri Van sokak haber


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.