Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van’ın Markası Tubittum 3 ülkeye 76 ile 77’nci Sayısını ulaştırdı

07 Ekim 2023
Van’ın Markası Tubittum 3 ülkeye 76 ile 77’nci Sayısını ulaştırdı

Van ilinin markası olan Uluslararası Tubittum dergisinin 76. Sayısı Türkiye, İran ve Azerbaycan’a dergilerini ulaştırdı.

Van ilinde uzun yılardır yayın hayatına devam eden Uluslararası Altın Madalyalı Tubittum dergisinin 76. Ve 77. sayısı Türkiye, İran ve Azerbaycan ülkelerine ulaştığını Tubittum dergisi imtiyaz sahibi Hikmetullah Yetkin, tarafından açıklandı.


Yetkin,” Tubittum dergisini uzun bir süredir başarıyla yayınladığınız için gurur duyuyoruz. 76. ve 77. sayılarını Türkiye, İran ve Azerbaycan'a ulaştırmış olmanız bizim için büyük bir başarıdır. Tubittum, aktif olarak Türkiye'nin 22 iline dağıtılmaktadır ve yeni sayının hazırlanmasında özenle çalıştık. Dergimiz, ekonomi, iş dünyası ve turizm gibi konularda zengin içerikler sunarak okuyucularımıza en iyi hizmeti sunma amacı gütmektedir. Yeni sayımızın kapağında Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'ın 65 kalıcı eserine yer verdik ve 77. sayıda Güvercin zeytincilik işlem sahibi Ertuğrul Balibay'ı konuk ettik. Ayrıca, iş dünyasından birçok isim ve sağlık sektöründe başarı elde eden kişilere de yer verdik. Dergimizi binlerce kişiye ulaştırırken, farklı perspektifler sunmak için özel alanlar oluşturduk. Okurlarımız ve ana sponsorlarımız için toplum yararına çalışmaları destekleyen hassas konulara da değindik. 76. ve 77. sayılarımıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.