Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Ayanis Kalesi'nin Zirvesinde Sporla Farkındalık Yaratıldı

07 Ekim 2023
Ayanis Kalesi'nin Zirvesinde Sporla Farkındalık Yaratıldı

İpekyolu'nun kadın sporcuları, tarihi Ayanis Kalesi'nin zirvesine tırmanarak zumba, pilates ve yoga ile Dünya Yürüyüş Günü ve Meme Kanseri Farkındalık Ayı'na dikkat çekti. Renkli etkinlik, hem sporu hem de Van'ın güzelliklerini ön plana çıkardı.

Urartu medeniyetinin en görkemli yapılarından biri olan Ayanis Kalesi'nin zirvesine çıkan kadın sporcular, zumba, pilates ve yoga yaparak 'Dünya Yürüyüş Günü' ve 'Meme Kanseri Farkındalık Ayı'na dikkat çekti. İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, sporcular zirvede açtıkları pankartlarla farkındalık oluşturdu.


  Van'ın Ayanis Kalesi'nin zirvesine tırmanan kadın sporcular, Dünya Yürüyüş Günü ve Meme Kanseri Farkındalık Ayı'na dikkat çekmek amacıyla zumba, pilates ve yoga etkinlikleri gerçekleştirdi. İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, sporcular zirvede pankartlar açarak farkındalık yarattılar. Ayrıca, etkinlik Ayanis Kalesi'nin tarihi güzelliklerini vurgulayarak hem sporu hem de Van'ın güzelliklerini ön plana çıkardı.


İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman, etkinliklerin Dünya Yürüyüş Günü ve Meme Kanseri Farkındalık Ayı'na ithafen düzenlendiğini belirtti ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.


İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Savaş Çiçekay ise etkinliğin Ayanis Kalesi'nin zirvesinde hem sporu hem de Van'ın güzelliklerini tanıtmak amacıyla gerçekleştirildiğini ifade etti.


Sporcular, Ayanis Kalesi'nin zirvesinde pilates, yoga ve zumba yaparak unutulmaz bir gün yaşadıklarını dile getirdi.



Van haber Van haberleri 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.