Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

İpekyolu Belediyesi, Mobil İnternet Bankacılığıyla Ödemelerde kolaylık yaratıyor

05 Ekim 2023
İpekyolu Belediyesi, Mobil İnternet Bankacılığıyla Ödemelerde kolaylık yaratıyor

İpekyolu Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için sıra beklemeden ödemeleri gerçekleştirebilecekleri mobil internet bankacılığı hizmetini sunuyor.

ÇTV ve emlak borçları artık sadece bir dokunuş uzaklıkta. Detaylar için haberimizi okuyun!


İpekyolu Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için bir yenilik daha sunuyor. Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların ödemelerini saniyeler içinde ve sıra beklemeden gerçekleştirebilmeleri için mobil internet bankacılığını kullanma imkanı sağlıyor. İşte bu yenilikle ilgili detaylar:


İpekyolu Belediyesi, vatandaşların belediye işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmeleri için mobil internet bankacılığını kullanıma sunuyor.


Hızlı ve Kolay Ödemeler


Artık ÇTV ve emlak borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar, belediye hizmet binasına gitmeye gerek kalmadan saniyeler içinde ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Bu sayede sıra bekleme derdi ortadan kalkıyor.


Nasıl Yapılır?


Ödemelerinizi yapmak için tek yapmanız gereken mobil internet bankacılığı uygulamanıza giriş yapmak. Daha sonra ödemeler/vergi bölümünden fatura ve kurum ödemeleri seçeneğini seçerek İpekyolu Belediyesi'ni tercih edebilirsiniz. TC Kimlik Numaranızı girdikten sonra çıkan borç tutarını seçip onaylayarak ödemenizi anında gerçekleştirebilirsiniz.


İlerleyen Günlerde Daha Fazla Banka İle İşbirliği


İpekyolu Belediyesi, ilerleyen günlerde farklı bankalarla da işbirliği yaparak dijitalleşen dünya karşısında yenilikleri ilçe halkına sunmaya devam edecek. Vatandaşların belediye işlemlerini hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirmeleri için çalışmalarına devam edecek.


İpekyolu Belediyesi, vatandaşlarına sunulan bu hizmetle yaşamlarını kolaylaştırmaya ve belediye hizmetlerine erişimi daha da pratik hale getirmeye devam ediyor. Dijitalleşen dünyada yerel yönetimlerin vatandaşlarına sunduğu bu tür hizmetler, modern yaşamın gereksinimlerine uygun bir şekilde tasarlanıyor.




Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber




Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.