Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Otobüs Kurtarma aracı artık Van'da

03 Ekim 2023
Otobüs Kurtarma aracı artık Van'da

Van Büyükşehir Belediyesi, muhtemel arıza ve kazalarda otobüslerin bakım merkezine daha hızlı ve güvenli şekilde ulaştırılması için özel bir kurtarıcıyı envanterine kattı.

Van Büyükşehir Belediyesi, muhtemel arıza ve kazalara karşı otobüsleri bakım merkezine götürmek için özel bir kurtarıcıyı envarterine kattığını duyurdu.


AKTİF HALE GETİRİLDİ

Büyükşehir Belediyesi, kentte ulaşımın daha verimli sürdürülebilmesi adına çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ulaşım Daire Başkanlığı; araç, gereç ve ekipman envanterini genişletiyor. Önceki aylarda 27 otobüs ile birlikte ulaşıma katılan Otobüs Kurtarıcı aracı da gerekli işlemlerin ardından aktif hale getirildi.


Artık olası kazalarda toplu taşıma araçlarının kısa sürede olay yerinden kaldırılması bekleniyor. Bu özel kurtarıcı, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Özvan tarafından teslim alındı.


12 TON KALDIRMA VE 40 TONLUK ÇEKME HALATINA SAHİP

Bu özel kurtarıcı, Ulaşım Daire Başkanlığı bünyesinde 7/24 görev yapabilecek. Ayrıca bu araç, 12 ton kaldırma ve 40 tonluk çekme halatına sahip.






Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber




Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.