Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Ağrı Kazasında Kaybedilen Van Vefa Platformu Başkanı ve Eşinin Son Yolculuğu

02 Ekim 2023
Ağrı Kazasında Kaybedilen Van Vefa Platformu Başkanı ve Eşinin Son Yolculuğu

Ağrı'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden Van Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız ve eşi Taliha Yıldız, memleketleri Van'da sonsuzluğa uğurlandı.

Ağrı'nın Hamur ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız (47) ve eşi Taliha Yıldız'ın (43) cenazeleri, memleketleri Van'da toprağa verildi. Çiftin yakınları, Yıldız çiftinin Erzurum'da üniversite eğitimi gören kızları Ahsen'i yurda götürmek amacıyla Van'dan yola çıktıklarını belirtti.


Kaza, dün saat 07.00 sıralarında Ağrı-Van kara yolunun Hamur ilçesi rampasında meydana geldi. Kazada, Osman Yıldız'ın kullandığı 07 AHJ 129 plakalı otomobil ile Mesut Güldan'ın kullandığı 47 AAP 816 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü olan Van'a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan eşi Taliha Yıldız ile 3. sınıf öğrencisi oğlu Yusuf Çınar ve Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü'nde 4. sınıf öğrencisi olan kızları Ahsen Yıldız da yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak, Taliha Yıldız hastanede hayatını kaybetti. Çiftin çocuklarının ise yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği bildirildi.


Cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından İpekyolu ilçesi Ali Paşa Mahallesi'ndeki Aşağı Norşin Camisi'ne getirildi. Cenazeye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Pekin, Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Göksal Yarız, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından cenazeler, Akköprü Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.


Çiftin yakınları, Osman Yıldız ve Taliha Yıldız'ın Erzurum'da üniversite eğitimi gören kızları Ahsen'i yurda götürmek amacıyla Van'dan yola çıktıklarını ifade etti. Van sokak haber olarak: Bu trajik kazada hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.









Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.