Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Boşanma Aşamasındaki Eşine Kurşun Yağdıran Katil, Camide İntihar Etti!

28 Eylül 2023
Boşanma Aşamasındaki Eşine Kurşun Yağdıran Katil, Camide İntihar Etti!

Gaziantep'in korkunç cinayetinde bir baba, ailesine yönelik vahşi saldırının ardından camide intihar etti. Şehirde dehşet ve üzüntü hakim.

Gaziantep'in korkunç cinayetinde bir baba, ailesine yönelik vahşi saldırının ardından camide intihar etti. 


Gaziantep'te Şahinbey ilçesinde meydana gelen dehşet verici bir olayda, Ali Y. (38), boşanma aşamasındaki eşi Medine Y. (33) ile yaşadığı tartışma sonucunda ailesine yönelik korkunç bir saldırı gerçekleştirdi. Olayın sonucunda Medine Y. yaşamını yitirirken, çocukları A.V.Y. (18), B.Y. (19) ve İ.Y. (12) ile evde bulunan Z.T. (33) ise yaralandı.


Tartışmanın şiddetlenmesiyle Ali Y, evde bulunan pompalı tüfekle eşi Medine Y. ve diğer aile bireylerine ateş açtı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, maalesef Medine Y'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Diğer yaralılar ise ambulanslarla Gaziantep'teki çeşitli hastanelere sevk edildi.


Olayın ardından kaçan Ali Y, polis ekipleri tarafından aranmaya başlandı. Ancak kısa bir süre sonra Kanalıcı Camisi avlusunda aynı silahla intihar etmiş halde bulundu. Yaralanan çocuklardan A.V.Y. ile İ.Y'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.


Bu vahşi olay, Gaziantep'te büyük bir şok ve üzüntü yaratmıştır. Polis, olayın nedenlerini ve detaylarını incelemeye devam etmektedir. Ailenin acısı ve bu dehşet verici olayın etkisi şehirde derin bir üzüntü yaratmıştır.



Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.