Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van'da Hüşrev Paşa İlkokulu Velileri isyan ediyor

27 Eylül 2023
Van'da Hüşrev Paşa İlkokulu Velileri isyan ediyor

Van'da Hüşrev Paşa İlkokulu Velileri, Okul Bahçesindeki yapılan inşaat ve kalabalıktan dolayı yolların kapatılmasından geçiş güzergahların olmaması nedeniyle yetkililerden yardım ve acil çözüm beklediklerine dile getirdiler...

Van'da Hüşrev Paşa İlkokulu velileri, çocuklarını almak için çıktıkları bu yolculukta yaşadıkları zorluklara ve okul bahçesindeki inşaatın neden olduğu güvenlik endişelerine karşı seslerini yükseltiyor. İşte velilerin yaşadığı bu çaresizlik ve talepleri.


Van'ın ipekyolu ilçesinde bulunan Hüşrev Paşa İlkokulu velileri, okul bahçesinde devam eden inşaat çalışmaları ve artan kalabalık nedeniyle çocuklarını almakta zorlandıklarını dile getiriyor.

 

Veliler, bir yıldan fazla bir süredir devam eden sorunun çözüme kavuşturulmasını talep ediyor.

Okulun bahçesinde sürdürülen inşaat çalışmaları nedeniyle öğrencilerin güvenliği ve rahatlığı tehlikede.


 Veliler, çocuklarını almak için geldiklerinde, kalabalık nedeniyle çocuklarını bulmakta güçlük çektiklerini ifade ediyorlar. Özellikle okul bahçesine giren okul taşıtları ve servis araçlarının yolu kapatması, bu sorunu daha da derinleştiriyor.


Bir veli şunları söylüyor: "Bir senedir çocuklarımız ne teneffüs ne de beden eğitim dersleri yapamıyor, böyle şey olur mu, Avrupa da 3 hafta da bitirilen tünel inşaatları var, biz hale iki katlı bir okulun inşaatı altında eğitim görüyoruz. Okul bahçesindeki inşaat ve artan kalabalık, çocuklarımızın güvenliğini tehlikeye atıyor. Okuldan çocuklarımızı almak her gün kâbusa dönüşüyor. Yetkililerden derhal bir çözüm bekliyoruz."


Okul servislerinin yol ve sokak kapanalarına neden olduğu da velilerin şikayetleri arasında. Bahçenin yetersiz olması nedeniyle veliler, çocuklarını almak için oluşan kalabalıkla başa çıkmakta güçlük yaşıyorlar.


Bir diğer veli de ekliyor: "Servislerin yolu kapatması, çocuklarımızı almak için bekleyen veliler arasındaki gerginliği artırıyor. Okul yönetimi ve ilgili makamlardan bu sorunları çözüme kavuşturmalarını bekliyoruz."


Veliler, çocuklarının güvenliği ve rahatlığı için bir an önce çözüm bulunmasını talep ederken, yaşadıkları sıkıntıların bir an önce sona ermesini umut ediyorlar. Van'da Hüşrev Paşa İlkokulu velileri, bu sorunun çözümü için yetkililerden acil adımlar atılmasını bekliyor.


 Vanda Hüşrev Paşa İlkokulu'ndaki velilerin yaşadığı sorunları ve taleplerini bizde dile getirip kamoyunu nyansıtmaya çalıştık...





Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber    

Haber Eyşan yetkin 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.