Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

İpekyolu Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası'nda Vatandaşları Sporla Buluşturdu

24 Eylül 2023
İpekyolu Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası'nda Vatandaşları Sporla Buluşturdu

İpekyolu ilçesinde düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri, sağlıklı yaşamın ve sporun önemini vurgulayarak yerel halkı hareketlendirdi. Sabah sporu etkinliği, yüzlerce katılımcının coşkusuyla gerçekleşti.

İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sabah sporu etkinliği İpekyolu’ndaki vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından (eski Kent Park) Öğretmen Okulu Parkı’nda “İpekyolu ile nefes al” mottosu ile düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 


“Yürü, koş, hareket et” başlığı altında gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftasının etkinliği bu sabah Öğretmen Okulu Parkı’nda yapıldı.


İpekyolu Belediyesi organizasyonuyla yapılan etkinlikte, Öğretmen Okulu Parkı içerisinde önce yürüyüş gerçekleştirildi. Ardından İpekyolu Belediye Gençlik ve Spor Spor Müdürlüğü antrenörleri tarafından programa katılanlara sabah egzersizleri yaptırıldı. Ayrıca kardio, pilates, trambolin, futbol ve zorbing gibi branşlardan da 500’e yakın vatandaş faydalandı. Çay, su ve sağlıklı atıştırmalıklara istinaden tüm katılımcılara sabah çorbası da ikram edildi.



Avrupa Hareketlilik Haftası'nın İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerine katılım oldukça yüksekti. Sabah sporu etkinliği, Öğretmen Okulu Parkı'nda gerçekleşti ve "İpekyolu ile nefes al" temasıyla yapıldı. Katılımcılar, yürüyüş yapmanın yanı sıra sabah egzersizleri, kardio, pilates, trambolin, futbol ve zorbing gibi farklı spor branşlarına katılma fırsatı buldular. Yaklaşık 500 vatandaş etkinlikten faydalandı ve sağlıklı atıştırmalıkların yanı sıra sabah çorbası da ikram edildi. Bu etkinliklerle hareketlilik ve sporun teşvik edildiği güzel bir gün geçirildi.


İpekyolu  Belediyesi, sağlıklı yaşam ve hareketlilik konularında farkındalık yaratmak amacıyla Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri düzenliyor. Bu yılki etkinlikler "İpekyolu ile nefes al" mottosuyla gerçekleşiyor.


Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Öğretmen Okulu Parkı'nda gerçekleştirilen sabah sporu etkinliği, İpekyolu ilçesindeki vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, "Yürü, koş, hareket et" başlığı altında düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası'nın ilk etkinliği olarak sabahın erken saatlerinde başladı.


Katılımcılar, Öğretmen Okulu Parkı içerisinde keyifli bir yürüyüşle güne başladılar. Ardından, İpekyolu Belediye Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörleri tarafından sabah egzersizleri yapıldı. Etkinlikte ayrıca kardio, pilates, trambolin, futbol ve zorbing gibi farklı spor branşları da sunuldu ve yaklaşık 500 vatandaş bu etkinliklerden faydalandı.


Katılımcılara sağlıklı atıştırmalıkların yanı sıra enfes bir sabah çorbası da ikram edildi. İpekyolu Belediyesi'nin bu etkinlikleriyle yerel halk, sağlıklı yaşam biçimlerini benimsemeye teşvik ediliyor.


Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri, İpekyolu ilçesinde spor ve hareketlilik tutkusunu artırarak toplum sağlığını desteklemeye devam ediyor. Katılımcıların keyifli ve aktif bir gün geçirdiği etkinlik, sağlıklı yaşamın ve sporun önemini vurguluyor.




Van haberleri Van haber Van sokak haber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.