Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van TSO Van'ın uçak sorununu Pegasussa iletti

18 Eylül 2023
Van TSO Van'ın uçak sorununu Pegasussa iletti

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) temsilcileri, Pegasus ile yaptıkları görüşmede Ankara, İstanbul ve İzmir sefer sayılarının artırılması, yurt dışı uçuşların düzenlenmesi, gece uçuşlarının yapılması ve Edremit'ten Edremit'e uçak seferlerinin başlatılması gibi konuları ele aldı.

İşte Van'da hava taşımacılığını geliştirmek için atılan adımlar! 


 Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) yetkilileri, Pegasus Genel Merkezi'nde gerçekleştirdikleri görüşmede Ankara, İstanbul, ve İzmir sefer sayılarının artırılması, yurt dışı uçuşlarının düzenlenmesi (özellikle İran, Irak ve Kıbrıs gibi ülkelere), gece uçuşlarının Van'da gerçekleştirilmesi, ve Edremit'ten Edremit'e uçak seferlerinin başlatılması konularını Pegasus yöneticilerine ilettiler.


Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) yöneticileri, Pegasus Genel Merkezi'nde gerçekleştirdikleri toplantıda aşağıdaki konuları Pegasus yetkililerine iletti:


Ankara, İstanbul ve İzmir Sefer Sayılarının Artırılması: Van'dan bu büyük şehirlere daha fazla uçak seferinin düzenlenmesi talep edildi. Bu, yolcular için daha fazla seyahat seçeneği sunabilir.


Yurt Dışı Uçuşlarının Düzenlenmesi: Özellikle İran, Irak ve Kıbrıs gibi ülkelere Van'dan yurt dışına uçuşların başlatılması önerildi. Bu, Van'ın uluslararası bağlantılarını geliştirebilir.


Gece Uçuşlarının Yapılması: Van'da gece uçuşlarının gerçekleştirilmesi önerildi. Bu, seyahat edenler için daha esnek bir program sunabilir.


Edremit'ten Edremit'e Uçak Seferlerinin Hayata Geçirilmesi: Edremit ile Van arasında uçak seferlerinin başlatılması önerildi. Bu, bölgedeki ulaşımı kolaylaştırabilir.


Van TSO'nun bu önerileri, Van'daki hava taşımacılığını geliştirmek ve sorunları çözmek amacıyla Pegasus ile yapılan görüşmenin ana gündem maddeleriydi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.