Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Eminpaşa Mahallesi'nde Sokaklar Doğalgaza Kavuşuyor

12 Eylül 2023
Eminpaşa Mahallesi'nde Sokaklar Doğalgaza Kavuşuyor

Van'ın Edremit Belediyesi, Eminpaşa Mahallesi'nde yıllardır çözülemeyen bir imar sorununu çözerek mahalledeki birçok sokağın doğalgaza kavuşmasını sağlıyor.

Eminpaşa Mahallesi'nde yaşanan imar sorunları nedeniyle daha önce birçok bölgede doğalgaz hattı döşenememişti. Ancak Belediye Başkanı İsmail Say'ın yoğun çabaları sonucu bu sorun aşıldı. Başkan Say, 300 haneyi etkileyen bu imar sorununu çözerek mahalledeki yıllardır devam eden bir problemi ortadan kaldırdı.


İmar sorunlarının giderilmesi ve yeni yolların açılmasının ardından AKSA Doğalgaz Anonim Şirketi de çalışmalara başladı. DSİ 1 ve DSİ 2. Sokak ile Mehmet Bey Caddesi'nde başlayan doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Say, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra muhtar Mesut Irmak ile birlikte mahalleyi dolaşarak mahalle sakinleri ile sohbet etti ve mahalledeki eksikliklerin giderilmesi için talimatlar verdi.


Eminpaşa Mahallesi sakinleri, uzun süredir yaşadıkları büyük sorunun çözülmesinden memnuniyetlerini dile getirdi. Belediye Başkanı İsmail Say'a teşekkür ederek, "Yıllardır çözülemeyen bu sorun artık çözüme kavuştu. Başkanımızın imar sorununu çözmesi ve doğalgaz çalışmalarının başlamasıyla rahat bir nefes alacağız. Başkanımıza minnettarız. Çok teşekkür ediyoruz" dediler.


Bu gelişme, Eminpaşa Mahallesi sakinlerinin uzun süredir beklediği bir sorunun sonunda çözüme kavuşmasını sağladı.





vanhaber- van haberleri- van sokakhaber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.