Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Gençlerin Dramı"ölümle sonuçlandı

04 Eylül 2023
Gençlerin Dramı"ölümle sonuçlandı

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde, kız arkadaş meselesi yüzünden başlayan bir aile içi kavga, iki genci trajik bir sona sürükledi.

Salihcan Kaya, kuzeni Serhat Kaya'yı bıçakladıktan sonra intihar etti, ardından kız arkadaşı olduğu iddia edilen Havva Bayrak da aynı şekilde yaşamına son verdi. 


Olayın detayları şoke ediyor.




Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde yaşanan trajik bir olayı anlatmaktadır. İki kuzen arasındaki kız arkadaş meselesi nedeniyle başlayan bir tartışma sonucunda Salihcan Kaya, kuzeni Serhat Kaya'yı bıçaklayarak ağır yaralamış ve ardından intihar etmiştir. 


Bu olayın şokunu yaşayan Salihcan Kaya'nın kız arkadaşı olduğu iddia edilen Havva Bayrak da aynı şekilde yaşamına son vermiştir.


Olayın ardından başlatılan soruşturma devam etmektedir ve otopsi işlemleri tamamlanmış olan Salihcan Kaya ve Havva Bayrak, bugün beldede toprağa verileceklerdir. Bu tür olaylar toplumda büyük bir üzüntü ve endişe yaratır ve gençler arasındaki anlaşmazlıkların sonuçlarını göstermesi bakımından dikkat çekicidir. Ayrıca, bu tür trajik olayların ardından toplumda duyarlılık ve farkındalık oluşturmak için psikolojik destek ve kriz yönetimi önlemleri genellikle alınır.






Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.