Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da 5 ilçeye yeni kaymakam atandı

24 Ağustos 2023
Van'da 5 ilçeye yeni kaymakam atandı

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesinin yayımlanmasıyla Van'da 5 ilçenin kaymakamı değişti.

 Yeni kaymakamlar ve görev yerleri belli oldu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararnamesine göre Van'ın 5 ilçesinin kaymakamları değişti. Yeni atanan isimler ve ilçeleri açıklandı.


Yayımlanan kararla 491 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi, 255 kaymakamın da ataması gerçekleştirildi.


5 İLÇEDE KAYMAKAM DEĞİŞTİ

Van’ın İpekyolu, Erciş, Özalp, Gürpınar ve Saray ilçelerinde görev yapan kaymakamların görev yeri değiştirildi. Yerlerine atanan isimler açıklandı.


İPEKYOLU'NDA KASMAN DÖNEMİ



İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Yozgat'ın Sorgun ilçesine kaymakam olarak atandı. Yerine gelen isim ise 2020 Yılından itibaren Diyarbakır Kocaköy Kaymakamı olarak görev yapan Abdulkadir Umut Kasman oldu.


İŞTE KAYMAKAMI DEĞİŞEN DİĞER İLÇELER

Özalp’ta Kaymakam olarak görev yapan Muhammed Emin Nasır Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak, Erciş Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu Ankara Kızılcıhamam Kaymakamı olarak, Saray Kaymakamı Yunus Ataman Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı olarak, Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı ise Samsun Alaçam Kaymakamı olarak atandı.


5 İLÇEYE ATANAN YENİ İSİMLER BELLİ OLDU

Van'ın 5 ilçesine atanan yeni isimler ise şöyle:

Özalp Kaymakamlığına Elazığ Maden Kaymakamı Rahmi Bulut, Gürpınar Kaymakamlığına Erzurum Köprüköy Kaymakamı Yasin Erdem, Saray Kaymakamlığına Rize Fındıklı Kaymakamı Eyüp Gürdal, Erciş Kaymakamlığına ise Erzurum Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu atandı.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.