Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van'da kuaför ve güzellik salonları denetlendi

10 Ağustos 2023
Van'da kuaför ve güzellik salonları denetlendi

İpekyolu Belediyesi, halk sağlığını korumak amacıyla güzellik merkezleri ve kuaförlere yönelik sıkı denetimler gerçekleştiriyor.

İl Sağlık Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ile Belediyemiz Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan ortak denetimlerde, ilçe sınırlarındaki tüm güzellik merkezleri ve kuaförler denetlendi.


Denetimlerde, kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri, cihazların sağlığa uygunluğu ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Ayrıca iş yerlerinin çalışma ruhsatları da denetlendi. Kurallara uymadığı tespit edilen iş yerlerine gerekli uyarılarak yapılarak idari işlem uygulandı.


İpekyolu Belediyesi'nin halkın sağlığını koruma çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği denetimler ile halkın güvenli bir şekilde güzellik merkezlerinde ve kuaförlerde hizmet alması sağlanacak ve sağlık sorunlarına karşı önlem alınmış olacak.


İpekyolu Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, vatandaştan gelen talepler doğrultusunda denetimlerinin aralıksız devam edeceğini ifade etti. İpekyolu Belediyesi'nin 4447160 numaralı Çağrı Merkezi üzerinden gelen şikayet ve talepler doğrultusunda güzellik merkezlerine ve kuaförlere yönelik denetimlerin süreceğini bildirdi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.