Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Mehmet Nuri Başdinç, Tuşba Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı

07 Ağustos 2023
Mehmet Nuri Başdinç, Tuşba Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı

Van’da yerel seçimlere bir yıldan az süre kala, belediye başkan aday adaylarının konuşulduğu kulisler hareketlendi.


 2020 yılının Ocak ayında AK Parti Van Tuşba İlçe Başkanı olarak göreve başlayan Mehmet Nuri Başdinç, belediye başkan aday adayı olmak için istifasını duyurdu.




Mart 2024'da yapılması beklenen yerel seçimler için diğer partilerde olduğu gibi AK Parti’de de il ve ilçe belediye başkan adaylıkları için bazı isimler konuşuluyor. Van’da da seçim hazırlıkları sürerken, kulislerde de hareketlilik devam ederken AK Parti Tuşba ilçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Tuşba ilçemizi daha iyi yerlere getirebilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu sebeple AK Parti Tuşba ilçe başkanlığından istifa ediyorum.” dedi. 



"KENTİN LİYAKATLİ YÖNETİCİLERE İHTİYACI VAR"



AK Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç,”2020 yılının Ocak ayında başladığım Ak parti Tuşba ilçe Başkanı görevinde bu güne kadar hizmet ettim. Görev sürem boyunca Ak Parti ailesinin bir parçası olarak, sizlerin güvenine layık olabilmek için teşkilatımla birlikte tüm gücümüzle çalıştık. İlçe başkalığını kurumsal hale getirdik. Günün ihtiyacına uygun yeni ilçe binası kazandırdık. Teşkilatımıza yeni yüzler kazandırdık. Üye sayısında rekorlar kırdık. Güçlü bir teşkilat güçlü ve liyakatli bir yönetim kurduk. BunIarı hep birlikte yaptık. İnancı, mezhebi, meşrebi, kılık kıyafeti, bölgesi, etnik kökeni, örfü, adeti, geleneği ne olursa olsun ayrım yapmadan her kesimi kucakladık. Bizi arayan her vatandaşımızın sıkıntılarıyla hemhal olduk. Sorunların çözümüne sizleri de katarak çözümün paydası olmaya çalıştık. Teşkilat başkanlığı icra makamı olmadığından çözüme kavuşamayan sorunlarda sizler kadar bende üzüntü duydum. Bu kentin liyakatli eğitimli ve bu işi bilen çözüm endeksli yöneticilere ihtiyacı vardır. Bu kentin mimara ve imara ihtiyacı vardır.” İfadelerini kullandı.



"İLÇEMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ADAYIM"


Tuşba ilçemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağını dile getiren Başdinç sözlerini şöyle tamamladı: “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bir mimar olarak, Tuşba ilçemizi daha ileriye taşımak ,bu kentin ihyasında ve inşasında yer almak adına yola çıktım. Tuşba’nın gelişimi için daha fazla katkıda bulunarak daha yaşanılabilir bir Tuşba inşa etmek istiyorum. Başdinç istifa ederken ki sözlerini şöyle dile getirdi:” Belediye Başkanı adayı olma niyetimle istifa edeceğimi bildirdim. Genel merkezin takdirini bekliyorum. Sizlerin de desteğiyle Bu süreçte görüşlerinize ve önerilerinize her zaman açık olacağım. Siz değerli hemşerilerim desteğiyle, yeni bir döneme adım atacağımı biliyor ve sizleri bu heyecan başkanlarımıza, sandık başkanlarımıza. İlçe sekreterine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bana haklarını helal etmelerini istiyorum. Hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. Bu yolculukta sizleri yanımda görmekten mutluluk duyacağımı belirtmek istiyorum. Başta milletvekillerimize, il başkanımıza ve il teşkilatına, İlçe yönetimime, Kadın Kollarımıza, gençlik kollarımıza ve diğer teşkilat üyelerimize teşekkür ederim.”


 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.