Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Ödemeyen aracını satamayacak: Bugün son gün!

04 Ağustos 2023
Ödemeyen aracını satamayacak: Bugün son gün!

Bugün ödemeyen alınan son karara göre aracını satamayacak. Yapılandırma bütünündeki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinin son günü bugün.

Yapılandırma bütünündeki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinin son günü bugün. Ödemeler, Gelir İdaresi Başkanlığının internet adresinden, ​​​​​​​İnteraktif Vergi Dairesi ve GİB Mobil uygulaması üzerinden elektronik ortamda yapılabilir.


Son Dakika...Yapılandırma Kanunu dahilindeki vergi borçlarının peşin birinci ve ikinci taksitlerinin ödemeleri için son gün bugün. İlk taksit ödeme süresi uzatıldığı için birinci ve ikinci taksitlerin birlikte ödenmesi gerekiyor. Yapılandırma sebebiyle ceza indiriminden faydalanmak için de ödemelerin aksatılmaması gerekiyor.


Motorlu taşıtlar (MTV) ve gelir vergisi için de son ödeme günü bugün.


ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?


Ödemelerin, Gelir İdaresi Başkanlığının internet adresi www.gib.gov.tr 'den, İnteraktif Vergi Dairesi ve GİB Mobil uygulaması üzerinden elektronik ortamda yapılması imkanı bulunuyor.



Yapılandırılan borçlar, anlaşmalı bankaların banka ve kredi kartı ya da banka hesabından, yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlardan, anlaşmalı bankaların şubelerinden, internet ve telefon bankacılığı ve mobil bankacılık gibi alternatif ödeme kanallarından, vergi dairesi veznelerinden ya da PTT şubelerinden ödenebiliyor.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.