Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van Park AVM’nin akıbeti netleşecekmi?

01 Ağustos 2023
Van Park AVM’nin akıbeti netleşecekmi?

Van’ın en işlek caddesine yapılan ve yıllardır tartışma konusu olan Van Park AVM’de yeni bir gelişme yaşandı. Mülk sahipleri, Van Büyükşehir Belediye yetkilileri ve yönetim kurulu masaya oturacak. İşte yaşanan son gelişme…

Van Cumhuriyet Caddesinde yapımına başlanılan ve yaklaşık 10 yıllık sürenin ardından City Van adıyla hizmete açılan daha sonra ismi değiştirilen Van Park AVM’nin akıbeti merak konusu olmayı sürdürüyor. Her gün binlerce Vanlının önünden geçerken acaba ne zaman Van’a kazandırılacak? Neden kaderine terk edildi? gibi birçok soruyu düşündüğü Van Park’ta yeni bir gelişme yaşandı.



Van’ın çözülemeyen sorunlarından biri olan Van Park AVM’nin temeli tam 13 yıl önce atıldı. Sorunlarla dolu yaklaşık 10 yılın ardından büyük bir beklentiyle kapılarını açan Van Park AVM, yaşanan sorunlar tekrarlanınca 2019 yılında bir kez daha kapandı. İçerisinde bulunan 150 işyerinin 75’i Van Büyükşehir Belediyesi’ne, 75’i de özel firmaya ait olan dükkânlar ile ilgili süreç yeniden başlayacak.



BELEDİYE, FİRMA YETKİLİLERİ VE MÜLK SAHİPLERİ MASAYA OTURACAK


Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özdek,  Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait yüzde 50’lik hisseler konusunda bir firmayla anlaşma sağlandığını, mülk sahipleri, hissedarlar ve yönetim kurulunun Cuma günü masaya oturacağını söyledi.



Yapılacak toplantının ardından Park AVM’nin akıbetinin netleşeceğini söyleyen Özdek, “Cuma günü firma yetkilileri ile yüzde 50’lik hisseleri elinde bulunduran paydaşlar masaya oturacağız. Anlaşabilirsek yeni bir isimle faaliyete girecek. 12 Ağustos’ta da yönetim kurulu değişikliğine gidiyoruz. Yapılacak seçimle yeni bir kadroyla yolumuza devam edeceğiz. Bu AVM’nin şehre kazandırılmasını istiyoruz” dedi.

Kaynak:VanOlay

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.